[]

cevabını merak ettiğim birkaç soru

bu meseleler hakkında duyuru sakinleri neler düşünüyorlar acaba;

1- Yetişen neslin iki kelimesinden birisi "aynen" denen laf. gördüğüm kadarıyla bu itici söz o kadar yaygın ki özellikle lise çağındaki gençlerin ağzından düşmüyor. bu söz sadece bana mı itici geliyor? bir de ben bu bayağı ve basit sözün eğitim sisteminin çocuklara Türkçe anlamında hiçbir şey katmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. peki ya sizce?

2- Memlekette et neden bu kadar pahalı? böyle bir ülkenin et ithal etmesi gibi saçma sapan tedbirlerden farklı olarak etin ucuzlaması için ne yapılmalı? Bizim tarım ve hayvancılık cenneti bir ülke olmamız gerekirken sadece bu iktidar döneminde değil, öncesinde de neden bu alanlarda ilerleyemedik?

3- Fırat Kalkanı ile alakalı olarak ne düşünüyorsunuz? Kilis,Hatay ve Antep'e o kadar top ve havan mermisi düşerken sınır güvenliği için Suriye'ye girilmesi meselesi doğru mu oldu? Girilmemeliydi diyorsanız sınır güvenliği sizce nasıl sağlanmalıydı?

4- Suriye'li mülteciler meselesinde vatandaşın kahir ekseriyeti bunların ülkeye böyle sorgusuz sualsiz alınmasının çok yanlış olduğunu düşünüyor. Ben de aynı düşüncedeyim. her yerin dilenci kaynaması bir tarafa ışidin canlı bombalarının ve hücre evlerinin tamamı suriyeden mülteci kılıfında girdiler. Peki sınıra dayanan milyon tane mülteci için ne yapılabilirdi? ben işin içinden çıkamıyorum. bizim ekonomimiz bu kadar adamı kamplarda besleyecek kadar güçlü değil bu açık. ne yapılmalıydı?

5- Başkanlık referandumunda hayır çıkma olasılığını ne kadar görüyorsunuz? sizce böyle bir potansiyel mevcut mu yoksa kesin evet çıkar mı diyorsunuz?

tesekkürler

 
1- abartiyorsun. sey yada falan olsa bunu egitim sisteminin carpikligina baglayabilirsin. cunku sey yada falan kullanimi tamamen bilgisizlikle, duyarsizlikla alakali. birsey hakkinda bilgin yoksa cumleye baslayip iste sonunu sey yada falan'la bitirebilirsin. ama aynen sadece onaylama anlamdinda.

2- nerem dogru demis ki.

3- pkk ile hersey guzel giderken. once pyd icin suriye'ye girdik. oradan isid'i bela ettik. hem cozum sureci baltalandi hem de isid belasi cikti. hepsi hukumetin sucu

4- acil durumdaki kadin, cocuk, yasli ve yaralilari alip. gozaltinda gecici olarak alabilirdik. digerlerini sinirda bekletip hizlica sinira multeci kamplari kurulabilirdi.

5- normal sartlarda cevremdeki akp'li, mhp'li tayfadan gozlemle hayir cikma olasiligi var derdim; ama cevremdekiler ornek olamaz. cb, chp beni oldurmek istedi dese, anadolu'da sorgusuz sualsiz chp binalarina saldiracak beyinsiz kitle var.
  • mayeskuel  (22.01.17 16:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.