[]

Saça zeytinyağı sürünce

Daha da çok dökülmesi normal mi? Bu işte bir yanlışlık yok mu?

Güya saçlarım aşırı dökülüyor diye zeytinyağıyla badem yağını karıştırıp sürüyorum 8-10 günde bir ama bu yağları sürdükten sonra duş alırken diğer günlerin en az 3-4 katı kadar saçım dökülüyor. Küvetin her yeri saç oluyor ve resmen tıkanıyor.

Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamıyorum ki. Size de oluyor mu böyle?

 
Erkeksen minoxil hacı. Pek bi çözüm yok gibi. Birkaç ayda kel kaldım ben. Hayat garip


  • glamdr1ng  (22.01.17 13:51:40) 
@glamdr1ng, erkek değilim. Minoxil'i kullanmak istemedim açıkçası hiç ama bu yağlarla yapılan saç maskeleri de o kadar övülünce bari olan saçlarımın daha az dökülmesine yardımcı olur diye düşünmüştüm. Ama dediğin gibi pek bir çözüm yok galiba saç dökülmesine. :/


  • ms brownstone  (22.01.17 14:06:53) 
zeytinyağı saf zeytinyağı olmayabilir, bir de bu işler süreklilik isteyen işler, 1 ay beklentisiz deneyip sonuçlara bakmak gerekir.

Yalnız bu örnektekini uzun süre denedikten sonra olumlu sonuçlar olabilir.
www.homehealthyrecipes.com
  • gezegen olan pluton  (22.01.17 14:46:39 ~ 14:48:01) 
tresan ısırgan otlu şampuan kullanabilirsin. ben de kepek yaptı ama herkes de olacak diye birşey yok. şu an ben clear men ginsengli kullanıyorum fena değil. bir de argan yağı sürüyorum.


  • total paranoia  (22.01.17 15:16:28) 
Dibine sürmüyorsunuz değil mi? Saç derisine değiyorsa, arındırması kolay olmayan bir yağ olduğundan ya çok uzun yıkadığınız için ya da saç diplerinde biriktiği için döküyor olabilir.


  • ansya  (22.01.17 16:51:32) 
Ben saçlarım kuru diye kullanıyorum bir de koparak dökülenleri önlüyor sanki, saç diplerinden dökülmeler için hep sarmısak derler, bilemiyorum.


  • ansya  (22.01.17 16:56:50) 
Saf zeytinyağı kullandım arkadaşlar her seferinde.

@gezegen olan pluton, @tncserap verdiğiniz linklerdeki ürün ve tarifleri de denemeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

@ansya, saç diplerine de sürdüm ben hep. Çünkü diplere masaj yapılarak uygulanması gerektiği yazıyordu okuduğum birçok yerde. Orda mı yanlış yaptım ki ben?
  • ms brownstone  (22.01.17 19:08:09) 
Bence diplere değmesinden kaçınarak bir kere daha şans verin. Bir de arındırırken çok uğraşmamak için (saça da daha az işkence olur :)) saçınızı ıslatmadan şampuanlayıp sonra suyla durulamayı deneyebilirsiniz.


  • ansya  (22.01.17 19:50:59) 
bıkmadan usanmadan tavsiye edeceğim: eksisozluk.com


  • dessy  (23.01.17 08:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.