[]

İzlenecek Türk Komedi Filmi

Güzel bir yerli komedi listesi arıyorum. Aslında çok uzun zamandır yerli hiçbir şey izlemiyorum. Bir hışımla terk ettiğim dünyaya özlem duyar oldum. Sağ Salim serisi çok güzeldi, hükümet kadınıda çok sevmiştim, Şafak Sezerin bazı filmlerine ciddi ciddi gülmüştüm. Bu ayarlarda bir şey...




 
Ben Şafak Sezer'in yalaka olana kadar yaptığı yapımları seviyordum mesela Kolpaçino 1-2 gayet güldürdü fakat sonrası tam bir leş hiç gülmedim. Kara Kedi biraz.

Cem Yılmaz'ın gösterileri on numara. En son Yahşi Batı'yı sevmiştim çok ince espriler vardı bana göre ama çoğu kişi hiç sevmedi.

Recep İvedik toplumu Alevi-Sünni kavgasından daha beter durumda bölmüş bir halde. Ben izliyorum güldüğüm sahneler oluyor, akşam çayın yanında hoşbeş yerken izlerim yani. Celal ile Ceren'de güzeldi bana göre.

Ata Demirel'in filmleri hafif tatlı kıvamda oluyor keşke daha komik olsa, özellikle açmam ama olsa izlerim yani.

Ahmet, Murat ikilisi de güldürüyor dizileri çok güzeldi Feyza falan çok güzel rol yapıyordu gerçekten efektleri de çok güzel kullanıyorlar.

Pek spesifik bir örnek çıkmadı ama genel kanımı belirttim ben. Malum söz konusu komedi olunca Ekşi biraz acımasız daha beğenilen 1 film daha görmedim ben.
  • gozu acik sevisen yahudi  (22.01.17 11:51:48) 
Yerli sayılır mı bilmem ama Fatih Akın'ın im juli ve soul kitchen filmlerini öneririm. Eğlenceli ve komik


  • jegapw  (22.01.17 11:52:31) 
kardes payi'nin senaristinin filmi var. kacma birader diye. gisesi falan cok dusuk ama guzel film.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (22.01.17 13:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.