[]

tc ye halifelik gelir mi

tc ye halifelik gelir mi

gelir halkın çoğunluğu böyle olduğundan gelir

Yeni bir hüloğ vakası :) www.youtube.com

İkinci Hüloğ vakası. . www.youtube.com

 
Yeni bir dunya liderimiz olur kimsenin siklemedigi. Yoksa halife zirilyon tane. Kimin sikledigi ise malum.
Sorunun cevabina gelirsek; hasmetlinin istiyorum demesi kafi.

  • allah yazdiysa bozsun  (22.01.17 09:43:50) 
halifenin gelmesi sadece türkiyeyi degil dünyadaki bütün müslümanları bağlar. gelme ihtimali (yakın zamanda olmasa bile) büyük ihtimal var. biraz tarih ve din bilgisi ile bunun işaretleri hissedilebilir.


  • 1adam  (22.01.17 10:20:51) 
Halife gelirse müslümanları birleştiremediği gibi taraf seçmek zorunda kalıp işleri iyice karıştıran, en iyi ihtimalle, etkisiz bir makama dönüşür.
İzlemek zevkli olabilir.

  • kargn  (22.01.17 11:49:38) 
Halifelik olayını Türklerden başka hiçbir müslüman toplum siklemiyor, halifelik halihazırda kullanılıldığında da Osmanlı padişahları cihat ilan ettiğinde Araplar da siklememiş İngilizlerle ittifak kurmuşlardı müslüman Osmanlı'ya karşı. Yani halifelik gelse bile RTE'nin hayal ettiği müslüman toplumların liderliği gibi bir şey olmaz o olay zaten 4 halife sonrasında ortadan kalktı, ondan sonra her toplum kendi çıkarları doğrultusunda hareket etti. Halifelik bugün yürürlüğe girse, ki tekrar gelmesi çok zor bir şey değil TBMM'de yapılacak bir oylamaya bakar, global anlamda olumlu bir etkisi olmayacağı gibi bir de bu çağda ne halifeliği amk diye taşak konusu oluruz. Bilime yatırım yapmak varken hala halifelik falan hayali kurmak da ancak bizim gibi sığır toplumlara yakışan bir hareket olurdu, bizim çomarları mutlu etmekten başka bir işe yaramazdı.


  • angelus  (22.01.17 12:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.