[]

devlet bahçeli neden 270 derece döndü düşünceleriniz neler

devlet bahçeli neden 270 derece döndü düşünceleriniz neler

kasedi var diyorlar doğru olabilir mi varsa nasıl bir kasettir bu konu hakkında düşüncelerim var isteyene özelden yazabilirim hakkında yazılan kitap toplatıldı

Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin başvurusuyla Sabahattin Önkibar’ın dün piyasaya çıkan “Devlet Bahçeli ve ülkücüler hakkında herşey “ kitabı hakkında toplatma kararı verdi.

www.sozcu.com.tr

onun için cıa ajanı diyenler var neler düşünüyorsunuz

 
Koltugundan baska kaybedecek hicbir seyi yok. Ailesi yok, isi-gucu vs yok. O koltuk gittigi an kendisi bir "hic" olacak.


  • giovanne  (22.01.17 09:41:18) 
Koltuk sevdası olsa gerek


  • cemallamec  (22.01.17 10:16:19) 
giovanne +1


  • burya  (22.01.17 10:49:30) 
derler ki parlak bir oglanla hayır hayır söyleyemeyeceğim..


  • kennym  (22.01.17 11:13:23) 
Bahçeli planlı bir sağ devlet aklıdır. Kaset-şantaj komplolarına şahsen inanmıyorum. Kılıçdaroğlu nasıl "anayasaya aykırı ama evet diyeceğiz" açıklaması yaptı, Bahçeli de kendisine biçilen rolü oynuyor.

Gerçek İslam bu değil tartışmalarına bir ek olarak şu söylenebilir: gerçek ülkücülük tam olarak Devlet Bahçeli'dir. Gerçek ülkücülük gerektiği yerde devletin sağ aklını harekete geçirmek, sistemin halkın yararına olabilecek tıkanma durumlarında mevzuyu halkın aleyhinde açarak yoluna devam ettirmek ve bu sırada da koparabildiği kadar taviz kopartıp ezilenlere zulmetmektir. Bürokrasi koltukları ve bakanlıklardaki kadrolar Menzil tarikatını olduğu kadar MHP'yi de bekliyor artık. Pazarlığı çoktan yapıldı.

Akşener, Oğan, şu bu o mevkide olsaydı onlar da aynısını yapmak zorunda kalacaklardı. Zaten şu anda "yapmayız" deyip kendilerince farklı bir rota çizdikleri için o koltukta değiller.
  • sevgikusunkanadinda  (22.01.17 12:21:29) 
15 temmuz darbe girişimi öncesinde MHP'de yapılan operasyonla Meral Akşener gibi partinin başına getirilmek isteniyordu. Erdoğan bunu engelledi ve Bahçeli'nin gitmesine engel oldu. Darbe olsaydı MHP'den Akşener ekibine devredecekti askerler devlet yönetimini.

Bahçeli bunun üzerine Erdoğan'dan taraf olmayı seçti. FETÖ/Ağar/Akşener/Bahçeli ve Erdoğan/Gökçek ekseninde düşünmeniz gerekiyor. Ankara'yı eski bir ülkücü olan Melih Gökçek yönetiyor ve neredeyse bütün bakanlıklarda binlerce MHP'li var.
  • osmanyueksel  (22.01.17 17:31:58) 
@osmanyueksel bu bilgiye nereden ulaştınız acaba? darbeciler yönetimi meral akşener yönetimine devredecekti diyorsunuz ancak malum 15 temmuz sırasında akşener zaten mhp'den uzaklaştırılmıştı. bence saçma bir iddia bu


  • burya  (22.01.17 17:47:55 ~ 17:49:39) 
haklısın burya osmanyuekselin iddiası gerzekçe!


  • sonsuz8  (23.01.17 02:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.