[]

Bütü olmayan ders olur mu?

Soru başlıkta ancak biraz daha açacak olursam: son sınıfım, seçmeli derslerden birinde vize ve final sınavı yapmak yerine iki ödev verdi hoca ancak baya geç verdi ikisini de. Vize ödevini vizeden sonra final ödevini final haftasından önce. Zaten yapılacaklardan başımın döndüğü bir yıl. İki ödevi de final günü olarak görülen gün getirmemiz istendi ki o hafta elbette sınavlar, başka ödevler gırla. Her şeyi bir şekilde yetiştirdim ama final ödevini yetiştiremedim. Vize ödevini teslim ederken asistanla konuştum. "Napıcaz, bu dersin de bütü filan yok ki ödev verdik işte, ne sorcaz ki" vs dedi. Ardından da bana bir gün daha süre verdi, gecikmeden ötürü puanını kırar öyle okurum diyerek. O gün -yani bugün- memlekete dönüş, yolculuk, özlem gidermece derken teslim saatini geçirdim ki zaten çok özensiz bir ödev oldu. Kısaca kaldım kalıyorum. Ne demek yani bunun bütü yok, olabiliyor mu böyle bir şey? Hocanın bireysel olarak biz bu derse büt yapmıyoruz şeklinde bir kararı. Okulum mu uzuyor komşular?




 
@sl78 ödevi teslim ettim ama başarısız bir ödevdi o yüzden kalırsam senaryosunun üstüne bu söylediklerim, bakalım :(


  • havana  (22.01.17 01:26:01) 
Bölüm başkanıyla falan konuşun, bütü olmalı dersin, hocanızın yaptığı saçma bir davranış.


  • apdulera  (22.01.17 02:20:05) 
Hocanızın yaptığı yanlış. Büt olan okulda final sınav şeklinde olmalı,okuldan habersiz mi yaptı acaba? Bizim de bir hoca sizin hocanın yaptığı gibi yapmayı düşünüyordu okul yasak dediği için finali sınav yaptı. Ama yine de en doğru bilgi için birilerine danışın mutlaka.


  • uyusam iyi olur  (22.01.17 04:06:46) 
Sınavlar yerine ödev verdiyse kimseyi bırakmaz.


  • hayde bre  (22.01.17 11:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.