[]

film-dizi izlerken mouse izinin 30 saniyede bir ekranda çıkması?

sadece bir sitede değil hemen hepsinde olduğu için sorma ihtiyacı hissettim.
mesela film izliyorum, mouse hareketsiz (hatta usb kablosunu filan da söktüm) ancak 30 saniyede bir sanki mouse'u hareket ettirmişim gibi ekrana geliyor. haliyle filmin kaçıncı dakikasında olduğumu gösteren bant da çıkıyor.

epey dikkat dağıtıcı. bunun ayarı var mıdır? nerdedir?

 
mouseun fişini çekiyorsun ve hareket ediyor? ilk defa böyle bişey duydum ya. bilgisayar çok eski bir şey mi? temiz windows 10 kurup windows update yapmanı öneririm.

haa hareket etmiyormuş ben yanlış anlamışım ekrana geliyormuş. bu şeye benziyor, oyun oynarken masaüstüne atmasına falan :D

sorun güncellemelerde. söylediklerimi yap bak bakalım, net framework 3.5 4.0 4.5, c+2005,2008,2010,2012 ne kadar varsa 32bit ve 64bit kur. adobe air yükle. flash player yükle. her şeyi yap yani. yeni formatlı bi bilgisayarmış gibi. o zaman sorun çözülür. ama muhtemelen ilk yazdıklarımdandır.
  • freetakilir  (22.01.17 00:07:33 ~ 00:09:59) 
arka planda bişey devreye giriyo demek ki, windows açılırken başlayan promlardan gereksiz olanları kapat.

bir de virus olabilir sistemde
  • nucleon  (22.01.17 00:10:24) 
şirket bilgisayarı olduğu için bir şey kuramıyorum. güncellemeleri de yaptım :(

msconfig e bile giremiyorum öyle bi engel var.
  • lucky strike  (22.01.17 00:12:58) 
google chrome kullanıyorsan bana da oluyor, dizi izlerken firefoxdan açıyorum.


  • masa penisi  (22.01.17 00:19:25) 
Penis +1
Başka tarayıcı kullan. Mouse ile alakalı değil ben de yaşadım.

  • cahs  (22.01.17 03:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.