[]

Duxet ve Serex ilaçları ile ilgili bilgi

Merhaba, 22 yaşındayım ve kadınım. (Fark eder mi bilmiyorum.)
Dün hayatımda ilk kez bir psikiyatriste gittim ve sorunlarımı anlattığımda bana 2 tane ilaç verdi. Sabahları 30 mg duxet, geceleri uyumadan 1 saat önce 25 mg serex. bugün 2. kullanışım ama dün kullandığımda çok kötü midem bulandı ve çok aç hissettim ona rağmen bir şey yiyemedim, sonra da 15 saat uyudum ve sabah bir uyuşuk uyandım. mala bağlamış şekilde hareket etmeden koltukta oturdum diyebilirim bütün gün.

bu yüzden araştırma yapayım dedim ama bir sürü şikayet okudum. bağımlılık yaptığını, uzun vadede kötü etkilediğini söyleyenler oldu 2 ilaçla da ilgili. hayatımda hiç böyle bir ilaç kullanmadım ama gerçekten ihtiyacım var da gibi duruyor.

deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? sizce yol yakınken geri mi döneyim bu anti depresan olaylarından yoksa devam mı etmeliyim? teşekkür ederim şimdiden.

 
ben kullanmadım ama yeni başlayanların mala bağladığını çok duydum. istikrarlı olup bir süre kullanmak gerekiyor. 1 ay sonra falan geçiyormuş. ondan sonrası düzelme aşaması artık. bu ilk 1 aya ilaca alışma denebilir. bırakman büyük hata olur. ileride düzelince anlayacaksın.


  • freetakilir  (22.01.17 00:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.