[]

Microsoft Office

2009'dan bu yana aldığım Office 2007'yi yükleyip kullanıyordum ancak baktım ki 10 yıl olmuş, neler değişmiş diye bi bakayım dedim ve gördüm ki en uygun teklif 180 TL/yıl.

Çok pahalı değil mi ya ? Zaten sadece Word, Excel kullanan bir insanım. Yok mu bunu cracklemenin bir yolu ?. Geçmişte küçükken kayıt defterinden bir şeyler siler orijinal yapardık yazılımı.


 
Yani office online kullanabilirsiniz.

Maalesef pahalı olmasının bir sebebi de kur yüksek ihtimal, bunun için benim tavsiyem office hakkı olan üniversite öğrencisi varsa yakınınızda ondan yüklemesini talep edebilirsiniz, toplam 5 cihaz hakkı vardı. Açıköğretimlilerin de var galiba. Yoksa evet crack yapabilirsiniz ama çok sık olmasa da işe yarar özelliklerin olduğu güncellemeler gelebiliyor.
  • atom karincanin torunu  (21.01.17 23:47:07) 
internetten ortalama 50tlye bulabilirsin yıllıgını. ikinci el sitelerinde bolca ilan var


  • monicapp  (21.01.17 23:52:34) 
Haci full programlar dan ofis 2010 indir
Ms tooljit ile de crackle

  • kingcyrax  (22.01.17 13:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.