ilgimi ceken bir konuyla ilgili ise okurum neden okumayayim? sonucta burasi gorsel sitesi degil video sitesi yazilarin olldugu bir site, amac okuyup beraberce ogrenmek, ogretmek, anlamak, anlatmak.
bunlarin hepsi saygi dahilinde yapildiginda sorun olacagi dusunmuyorum.
beni rahatsiz eden salak ve bilgisiz insanlar daha cok, bilmeden atip tutanlar, yani tahmin etmek, zannetmek falan degil, baya bildigin cahil cesaretiyle bildigi konuymuscasina yardirip gecenler acayip sinirimi bozuyor, ama daha once bahsettigim saygi geregi salakliga bile elimden geldigince saygi duymaya calisiyorum.
diger bir sinir olduklarim ise tldr grubu, tam sizin karsitiniz olarak, bana burada bulunma amaci oksimoronik geliyor, yani bir yazi bir paragrafa ulasti diye gozun korkuyorsa yarin obur gun ana baba vefat ettiginde 'oldu gomucez :(' mi yazacaklar merak ediyorum. tabi yine aynen saygi duyarim sonucta anasi babasi dusunsun diyip geciyorum.
0