[]

Hepinizin bir özelliği var mı ?

Merak ettim.

Bakıyorum kiminiz müzik alanında iyi
Kiminiz süper resim yapıyor
Kiminiz fotoğraf çekiyor
Kiminiz oyun oyuyor
Kiminiz elektronikle uğraşıyor
Kiminiz arabalara meraklı

Benim hiç yok böyle şeylerim. Her şeyden az az biliyorum hiç uzmanlaştığım bir konu yok.

Özellikle müzik konusunda başarılı olmak isterdim ve başarılı olanları çok kıskanıyorum

 
benim durum şu:

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • dinsiz adam  (21.01.17 22:12:24) 
benim az az bildiğim bile yok. notin special bout me

www.youtube.com
  • ron dennis  (21.01.17 22:13:59) 
benim de yok. şimdi sadece müzik alanında iyi olsam sadece müzikle ugrasırdım gibime geliyor. ama şimdi her şeyden biraz ama hiçbir şeyden tam değil. bu daha güzel gibi.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (21.01.17 22:17:08) 
Yalnız değilsin:):)
Çok az kara kalem biliyorum o kadar. Çok da şeetme biraz vicdan olaun yeter sanki:)

  • cahs  (21.01.17 22:17:20) 
Bende de durum şu:
goo.gl

  • aychovsky  (21.01.17 22:18:15) 
@godoş

bence bir yerden başla o resimleri yapmaya lütfen:)
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (21.01.17 22:30:59) 
Hayatta en çok üzüldüğüm şeylerdendir bu konu. Resmen hiçbir şeye yeteneğim yok benim de. Sadece müzik konusunda çok fazla şeye hakim olmaya çalışırım ve bundan zevk alırım, hayatımın bir parçasıdır ama o da sadece dinleyici olarak maalesef.


  • ms brownstone  (21.01.17 22:59:38) 
Hiçbir yeteneğim yok. Üstüne üstlük gıcığın tekiyim.


  • cabiday  (21.01.17 23:43:58) 
- Oldukça iyi bir müzik dinleyicisi olduğumu düşünüyorum ama çaldığım bişey neredeyse yok.
- Resim çizerim, idare eder ama devamlılığım yok, düzenli yapsam memnun olacağım kendimden.
- Futbol oynarım, çok yetenekli değilim ama kendimi geliştirdim, savunmada en güvenilen adamlardan biriyim. Yine de sahanın zayıflarından sayılırım.
- Bir yıldır latin dansları yapıyorum, bachata'dan oldukça keyif alıyorum ama etraftaki çok iyi örnekleri görünce kıskanıyorum.
- İzlemiş olduğum konser, seyahat ettiğim ülke sayısı yüksek, bunlar güzel birikimler ama pek de meziyet sayılmaz.

Bunlar dışında da gitar, mızıka çalmışlığım, fotoğrafla ilgilenmişliğim, tango yapmışlığım, tenis oynamışlığım falan var hep, ama hiçbirini yukarıdakiler kadar bile yapmadım. Bunca şeyi denediğim için mutluyum, çoğunu keyif alarak yaptım, ama bir tanesini tam uzmanlaşarak yapmayı isterdim. Hayattaki nadir pişmanlıklarımdan biri bu. 27 yaşından sonra da uzmanlaşmak çok kolay değil ama keyif aldıklarımı sürdürüyorum, geliştirmeye çalışıyorum işte.
  • long live rock n roll  (21.01.17 23:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.