[]

kötü esprileri sevmek ve kaba davranışların samimiyeti

Kötü esprilerin iyi esprilerden daha az yapıldığı için daha değerli olduğuna inanıyorum ve hayvannar gibi ibibik kuşları gibi gülüyorum.

İyi ayarlanmış bir kulağa geğirmenin mükemmel ilişki başlatıcı olduğuna inanıyorum.

Sevgilim yok ama olsaydı ayakkabısını bağlarken tepik vururdum poposuna poposuna.

Bu bilgiler ışığında samimi hareketlerin doğru bir yol olduğuna inanıyor musunuz?

 
Evet mesela burnunu karıştırıp çıkan sümüğü topak topak yapıp ilgili kişinin suratına veya kafasına fırlatmak muazzam samimi bir olay.


  • razvan rat  (21.01.17 17:36:51) 
hayır yeni tanıştığın birine bunları yapmak daha da iğrenç. bunları yapmayı herkes iser ama her istediğini yapınca hayvandan farkın kalmaz


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (21.01.17 17:39:32) 
kişisine göre değişiyor.
küfür seven ve sevmeyen gibi

  • d e j i n  (21.01.17 17:49:01) 
Ben de ofansif mizahı seviyorum ama bizim gibi alıngan toplumlarda çok yapılamıyor.


  • angelus  (21.01.17 17:55:28) 
ben genelde manitalari enseden tutup sallayarak naber diyorum


  • kosun lan mevzu var  (21.01.17 17:59:47 ~ 18:00:09) 
Ünide ev arkadaşlarım ile aram böyleydi çok eğleniyorduk valla. Her pislik vardı ama kimse kimseye kızmadı. Herkes de intikamını aldı tabi.

Artık hayatım daha sıradan çevremdeki birisi ofansif bir şaka yapsa ters bir tepki veririm kesin. Daha durgun gibiyim şuan.
  • gozu acik sevisen yahudi  (21.01.17 18:20:54) 
Ben alınganlıktan alabildiğine uzak biriyim ama böyle şeyleri iğrenç buluyorum. Kabalık asla kabul edilebilir bir şey değil benim için. Bunun samimiyetle falan alakası yok. Geğirikle, osurukla samimiyet olmaz.


  • köstebek kurabiye  (21.01.17 18:28:39) 
kötü esprilerin ben de daha güzel olduğunu düşünüyorum, hatta daha fazla yarılıyorum. çünkü kimse gülmüyor ve bu buna komik geliyor.

"kaba davranış"tan kasıt "aa, meb, neden böyle bir şey yaptın ki?" demek yerine "hay amk meb, sebebi neydi ki?" demesi yönündeyse bu daha samimi gelir bana.

onun haricinde el kol şakaları, bedene dönük hareketler beni karşıdan soğutur.
  • m e b  (21.01.17 19:21:12) 
hayır. recep ivedik mizahından tiksinirim. iyi espriler kesinlikle daha nadir yapılıyor ayrıca. ülkede adam akıllı zeka parıltısı gösteren insan kalmadı bir de kötü espri yapan kırolarla takılmam.


  • empat  (21.01.17 19:50:27) 
bahsettiğin şeyin espri/şaka ile doğrudan alakası olduğunu sanmıyorum. yani sen daha ziyade mesafe kırma iznini doyasıya yaşamanın ve arkadaşların, sevdiceklerin buna katılmasının verdiği samimiyetin ve sıcak duyguların insana kattığı güzel enerjiden bahsediyorsun gibi. tepiklersin ve ancak sen tepiklersin, sonra belki yere oturup durumakatıla katıla gülersiniz. senin o popoyu tepikleme, velet gibi cilveleşme "hakkın" var. sen güvende olmaktan ve bunu doğrulamaktan bahsediyorsun.


  • godoşu beklerken  (21.01.17 19:55:30 ~ 19:56:54) 
@godoşu beklerken

anlatmak istediğim buydu aslında +99
  • anonymice  (21.01.17 20:02:13) 
ortaokul ve lisede teneffüslerde aniden içimizden birini karambole alır, hafife alınamayacak bir şiddetle döverdik. bu bir sevgi olayıydı, bunu anlayabilecek ruhsal olgunluğa yıllar sonra eriştim.

yalnız şu saatten sonra sevginin de samimiyetin de böylesine tahammülüm yok.
  • filteria  (21.01.17 20:08:38 ~ 20:13:00) 
O hayvansı sevgi yumağı en son orta okul lisede kaldı. Büyüdük ve topluma uyum sağladık. Olmaz değil ama şans var. Umarım bulursun


  • hasmetizm 2046  (21.01.17 20:44:12) 
bence de popoya atılan güzel bir tekme gibisi yoktur:
imgur.com
chaplin kısalarını izlediğim sıralarda alışmıştım, bir arkadaşa atıyordum. öyle arkadaşı bulmak zor ama. benimki liseden kalma. artık daha da bulamam herhalde.
  • misterturist  (21.01.17 21:15:42 ~ 21:16:59) 
godoşun dedigini kastediyorsan baya güzel bişey.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (22.01.17 03:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.