[]

güzel entry'leri nasıl buluyorsunuz?

debe zaten gündemdeki başlıkların ikinci, üçüncü entry'si olurdu. dolayısıyla oradan zaten güzel entry bulmak çok zordu. siz güzel entry'leri nasıl buluyorsunuz? 2-3 tane badi var bende ama ne yazdıkları ne favladıkları yetiyor valla.




 
ben bayadır sözlüğe girip birşey okumuyorum, badiler yetiyor girersem de.


  • masa penisi  (21.01.17 14:47:03 ~ 14:56:23) 
yıllardan beri çok fazla badi ekledim ve onların yazdıklarını takip ediyorum.


  • halitkin  (21.01.17 15:02:39) 
Okumak istediğim başlığı şükela durumuna göre sıralayıp öyle okurum.
Onun haricinde badilerim ki bende de sayısı çok azdır, onların yazdıkları ve favladıkları.
debe ye zaten çok sık bakmazdım ara ara girer okurdum içlerinde hakikatten beğendiğim birkaç tane olurdu bu sebeple yokluğunu pek hissetmiyorum.
  • mutekebbir  (21.01.17 15:02:42) 
o zaman @all deyip şöyle sorayım, yazdıklarını veya favladıklarını beğendiğiniz badilerinizi yazar mısınız?


  • pilavmaker  (21.01.17 15:23:52) 
sozlugun logosuna basinca rastlege entryler getiriyor, onlara bakiyorum.
gundemdeki basliklara sukela modunda bakiyorum
badilerim neler yazmis/favlamis ona bakiyorum.

badiler genelde arkadaslarim oldugu icin yazmam pek bir anlam ifade etmeyecektir :)
  • fakyoras  (21.01.17 15:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.