[]

Aradığım hiç bir makaleyi bulamıyorum

Ebsco'ya jstora v.b databaselere erişimim var fakat aradığım hiç bir makaleye ulaşamıyorum salaklık mı bende anlamadım nerede hata yaptığımı da anlamıyorum. makalelerde çok bilinen makaleler araştırma konum için temel şeyler ama yok ulaşılmıyor. ulaşabilmem için bir önerisi olan var mdıır, şu yolları dene ya da şu veritabanlarını öneririm biçiminde. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Aradığım makalelerden seçmeler:);

Information technology and organizational change; whisler thomas 1970
The impact of computers on organizations; whisler thomas 1970
The coming of the new organizations; peter f drucker 1991
Organizational transformation, king william r.

ve bunlar gibi onlarca makale var bulmam gereken ama hiç birine ulaşamıyorum, of ki ne of gene dertlendim şimdi:)

 
Devlerin Omuzunda Yüksel:

scholar.google.com.tr

[ Nasi' motto lan bu?! "Montla sic!" gibi... :P ]
  • ucan sincap  (26.12.09 23:02:02) 
veritabanları üyelikleri genelde eski tarihli yayınları kapsamıyor türkiye'deki üniversitelerde, o yüzden bulamıyorsunuzdur. aynı derginin 2004 yılı sayılarına ulaşabilirken 1994 yılına ulaşamamak normal yani.


  • opucuk baligi  (26.12.09 23:14:29) 
google schoları zaten ilk başta denemiştim, ancak bu eski makalelere ulaşmanın bir yolu yok mudur? kiaradığım bazı makaleler yeni olmasına rağmen ulaşamıyorum, acaba yöntemde mi bir hata yapıyorum diye düşünmeye başladım, ya da bütün akademinin benden sakladığı gizli bir yöntem falan mı var bu makalelere ulaşmak için:)?


  • bir zamanlar cocuktum  (27.12.09 00:36:26) 
makaleyi google'a yazıp pdf yazınca buluyordum ben, bir de scribd'de çıkıyor çoğu...


  • babil baligi  (27.12.09 16:06:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.