[]

Hoşlanılan kızla canım sorunsalı

Abi ben anlamıyorum cidden. 2-3 haftadır konuşuyoruz, dert dinlemeden günaydınlardan paylaşımlardsn sohbrtlerden buluşmak için konuşmaktan bilmem neye kadar konuşuyorsun, konuşma aralarında bazen kullandığın canım kelimesini kullanınca karşılık olarak "yalnız bu aralar sık kullanıyorsun bunu" demesi.
Açıklamada da aslında önemli değil ama o kadar samimiyet yok henüz demesi. Sonra kırdım mı vs...

Yahu aslında sana kullandığım en samimiyetsiz söz o, o kadar samimi muhabbetin yanında.

Heves kalmıyor insan sinirleniyor. Konuyu falan değiştirdi de uyduruk cevaplar verip uyuyorum dedim. Bugün olumca da yazmadım o da henüz bir şey yazmadı. Yazsan içinden gelmiyor,

Bu ne ya!?

 
Belki canım kelimesinden hoşlanmiyordur? Benim de takik olduğum birkaç kelime var mesela; erkek arkadaşım sadece sinirlendirmek için kullanır onları.


  • fraise  (20.01.17 18:34:48) 
Öyle görmüyordur seni? Buluşurkenki işaretleri ne şekilde, onlara bakmak lazım.


  • reavelyn  (20.01.17 18:36:33) 
2-3 hafta olmus hele bir de canim lafina takiyorsa yol ver gitsin. Canim bebegim tarzi sozler arkadasa bile kullanilir bunu bile buyutuyorsa agir kezbanmis.


  • tughan  (20.01.17 18:39:36) 
en ayar olduğum hareket. bırak yardırma moruk. hatta yazma sen değerli olursun o gelir. ciddiyim. yazmıyosa da zaten cacık olmazmış. sakın yazma.


  • cekilmis gayfe  (20.01.17 18:40:39) 
friendzoned..


  • eksimeksi  (20.01.17 18:50:14) 
Of nasi bi kekoluk bu ya. Canım arkadasına filan da dersin yani sanki kısrağım demişsin haspama bak ya. Cok ayar oluyom bu tiplere kusura bakma. Cek ilgini, alakanı.Kısa cevaplarla takıl.


  • basubadelmevt  (20.01.17 18:52:11) 
Seninle şu anki halinizden ileriye gitmek istemiyor. Bunun sonu seni arkadaş olarak görüyorduma çıkar ki muhtemelen öyle de görüyor. Aranizda senin düşündüğün gibi bir şey yok belki de. Hoşlanıyor ve seninle flört ediyor olsaydi henüz samimi degiliz şeklinde sınır çizme gereği duymazdi. Ayrıca bunu kaba bir şekilde yapmış. Yazma.


  • aquarium  (20.01.17 18:52:21) 
Gördüğüm kadarıyla hatunun gözünde tam bir Meriç'sin. Ama piç olanından değil.


  • devilred  (20.01.17 18:54:09) 
Zaman kaybetme bence. Yol ver.


  • la rana  (20.01.17 19:50:29) 
Hiiiç yazma. Ben bi arkadaşım vardı sadece arkadaş ama yani. Bir keresinde ağzımdan canım kelimesi çıktı yani tuzu uzatırmışım canım gibi. Demediğini bırakmadı. Sonra tüm ilişkimi kestim bir daha bana ulaşamadı kafam rahat


  • infernalcadre  (20.01.17 20:28:59) 
Ahah ne komik insanlar var. Benim için bazı kalıplar vardır içinde canım kelimesini kullanırım. Sanki bitanem, hayatim demişsin. Şaka gibi.


  • cabiday  (20.01.17 20:33:57) 
vaktini harcama


  • orpheus  (20.01.17 21:38:53) 
"hoov hovv, bürrrst" der gibi hiç sevimli değil ilk bakışta ancak gençlikte tecrübesizlikten de olabiliyor böyle şeyler. telefon görüşmelerinin dezavantajı bu işte. mimikleri, inceden parlayan gözleri filan göremediğinizden yanlış yorumluyor da olabilirsiniz. kelimelere değil genel durum hakkındaki sezgilerinize güvenin bence. misal, bi daha yaparsa da "ürperdin mi güvercinim ehehe" diye yılışın.

edit: öyle yılışmayın referansı farklı onun :) söz gelimi yani.
  • kaichi  (20.01.17 22:00:03 ~ 22:00:41) 
saçma sapan bir şey.
bence de insanın hevesi kırılır.
şahsiyetli olmakla iticiliği karıştırmak çok kötü.

kimse kimseye canım dediği için ertesi gün evlenme teklif etmiyor.
şu abuk hassasiyetler insanı çileden çıkarıyor.
sırf bu yüzden mesafe koyun, o koşsun peşinizde.

sinirlendim.
  • blatta hiberna  (20.01.17 22:10:14) 
bu sefer kasten yap aynı hareketten sonra kes at. şimdi olay geçmiştir kesersen suçlu sen olursun.


  • freetakilir  (20.01.17 22:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.