[]

Paris'te kalacak yer yardım lütfen

Merhabalar,

Paris'e erasmus değişimi için yeni geldim, haziran 18 de dönücem o zamana kadar kalacak yer arıyorum, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, kiralama da olur yanında kalıp ödemeli de olur, daha önce pariste kalmış olup kalacak yer bulma konusunda öneriler de olur her türlü yardıma açığım. şuan bir hostelden yazıyorum :(, seni seviyorum ekşi.

saygılarımla

 
facebook gruplarını takip edebilirsin. oda ilanları oluyor.

paris rent
paris room
paris lodger
paris housing
paris roommate

gibi keywordlerle arama yap

şehir merkezi pahalı olacaktır ama la defense ya da massy gibi yerlere RER ile rahat gidiliyor, aylık navigo alıp bu şekilde git gel yapabilirsin.

şehir merkezinde yer ararsan da genelde insanlar d'italie civarını tercih ediyor. fiyat/performans bölgesi.
  • sttc  (19.01.17 23:40:31) 
Söylendiği gibi facebook grupları kalacak yer bulmak için en iyi yöntem oluyor. Üniversitelerin adı altında da değişim öğrencilerine yönelik veya genel olarak konaklama için gruplar oluyor. Okulunuzdan birine sorarsanız bilir büyük ihtimalle çünkü Paris'te kalacak yer bulmak Fransızlar için de sorun. Bir de aramayı yaparken fransızca seçmeni öneririm anahtar kelimelerini. Onun dışında jeuneturcs gibi isimli bir yahoo grubu vardı, orada da zaman zaman kiralık ilanları oluyordu. Umuyorum kısa sürede çözüm bulursun. Bol şanslar, kolaylıklar diliyorum.


  • benimadımmayıs  (19.01.17 23:58:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.