[]

Kışın İzmir'de nereye gidilir?

Haftasonu İzmir'de olacağım, biraz deniz havası almak için nereye gideyim özellikle? Çeşme/Alaçatı'ya daha önce çok gittim ama kışın nasıl olur, mekanlar açık mıdır, insan var mıdır bilemiyorum. Sığacık, Seferihisar tarafına hiç gitmedim ama kışın keyifli olur mu? Bunlar dışında ne önerirsiniz? İzmir merkezinde de bir gün geçirmeyi planlıyorum tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum, tikleri sabah atarım. :)




 
çeşme, seferhisar, urla vb. yerlerin kışın tatmin edici olacağını sanmıyorum. bostanlı sahile git bence illa deniz havası istiyorsan. veya mavişehir, karşıyaka vs. de nispeten iyi. alsancak kordonu tavsiye etmem izmir'den soğursun (çok kıro var)


  • isimsiz uye  (20.01.17 01:23:39 ~ 01:23:56) 
Mekan ve insanlar beklentisiyle gelecekseniz çeşme/alaçatıda aradiginizi bulamayabilirsiniz. Mekanlarin çoğu kapalı ve kimse yok. Sessizlik sakinlik bir de deniz olsun diyorsanız bu seceneklerin hepsi ayni gorevi gorecektir. Yani izmirin tatil ilçelerinin kışa has bir guzelligi yoktur. O beklentiye girmeyin. Yazdan sonra terk edilmiş gibi şu an hepsi. Kış halini de göreyim diyorsanız deneyin tabi. Seferihisar/sığacık'ı yazın bile sevmedigim için kış için öneremeyeceğim. Foça belki digerlerine nazaran iyi bir secenek olabilir. merkez dışında civar ilçelerde deniz havasi almak istiyorum diyorsaniz tabi bunlar.


  • aquarium  (20.01.17 01:40:00) 
merkezde zaman geçirmek daha mantıklı bence


  • tektasakaldimyine  (20.01.17 16:35:15) 
Çeşme - Alaçatı çok boştur. Urla bir nebze iyi olabilir. Urla'da Katmer ve keşkek yemeye gidebilirsiniz.


  • teknikekip  (20.01.17 16:39:25) 
Urla kışın da güzel oluyor


  • turkuaz  (25.01.17 15:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.