[]

aylin nazliaka'nin eylemi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

sb.
eksisozluk.com



 
kadını kürsüden bir şekilde "söktüler" az önce ve yayın kesildi.

geldiğimiz noktada eylem beğenmemek falan gibi bir lüksümüz olduğuna inanmıyorum.
herkes yapabildiğini yapacak.
yeter ki birileri hayır demeye devam edebilsin.

düşünülecek pek fazla şey kalmadı.
  • blatta hiberna  (19.01.17 20:15:55) 
güzel eylem, cesurca


  • freebird5406_2  (19.01.17 20:20:07 ~ 20:20:15) 
Kemalist falan ama iyi yapmış.


  • kargn  (19.01.17 20:22:29) 
Bütün meydanların adı demokrasi olsun ama hiç kimse sokağa çıkmasın partisi için zorbalıkla bastırılan bir eylem daha. "Bağırta bağırta" faşizm geliyor. Önünü alacak bir güçte yok çok da şeyapmamak lazım...


  • Ufuk  (19.01.17 20:33:57) 
bence bir sembol olacak ileride. Yıllaaaaar yıllar sonra. Referandumdan evet çıkacak. Bizim kıllar pişmaniye olacak. Torunumuz bu fotoğrafı soracak. Dede bunun olduğu zamanı hatırlıyor musun bana analatabilir misin diyecek.

Ben de diyeceğim ki, "yavrucum o hanım elinden gelmeyeni yapmaya çalıştı o gün."
  • levpontryagin  (19.01.17 20:39:04) 
Bilgisayar başında Nutella yiyip 31 çeken tipler beğenmez böyle şeyleri, baya iyi olmuş bence.


  • angelus  (19.01.17 21:00:55) 
kürsüde boş boş konuşup sonra beraber gülüşerek çay içmekten, el ele tutuşup oy kullanmaktan iyidir. chp bir yandan anti demokratik bir kaos ortamında bulunduğumuzdan bahsedip-ki doğru-diğer yandan hala normal bir ülkeymişiz gibi naif naif hareketler yapmaya devam ediyor.

bu işin kürsü konuşmasıdır, başbakanla görüşmesidir, iç tüzüğüdür bokudur püsürüdür hepsi boş artık. tiyatro resmen. tv'lerdeki tartışma programları da aynı şekilde. gerçekdışı. vallahi sürreal. nazlıaka'nın yaptığı bence yapılması gerekenlerin en hafifi.

evet biliyorum önlerinde duracak bir güç yok ama chp de hala her şey normalmiş gibi yapıp bu tiyatroda figüran olmayı seçiyor. ben chp genel başkanı olsam kesinlikle tüm mv ile birlikte istifa ederdim seçimlere falan da girmezdim. ne meşruiyet kazandırcam bunlara bu saatten sonra? zaten istediklerini yapıyorlar. bu tarz mücadelelerin taaa 2010'da falan yapılması lazımdı.
  • pilavmaker  (19.01.17 21:25:41) 
yanlıştır. kargaşadan başka bir şeye yaramaz. kargaşa kaosu doğurur. nitekim olan şafak pavey'e oldu. protez kolu çıktı. bunlar halk tabanında artı puan getiren hareket değil. chp'lilerin chp'ye oy verme aşkını artırır başka bir şey değil...


  • gotic  (19.01.17 21:26:43) 
bu bile fazla naif hiç yoktan iyidir. bu tarz eylemler avrupa'da yapılsa herkes ayaklanırdı. ama tr'de propaganda silahını iyi kullanıp daha sert şeyler yapılmalı.
karşı tarafın handikapları sokak sokak, kapı kapı herkesin gözüne sokulmalı. gerektiği zaman onlar gibi kara propaganda da yapılmalı çünkü karşı taraf sadece bu yoldan yürüyor.

ahlaksızlara karşı ılımlı eylemler yapmak sonuçsuz kalıyor.
  • a man alone  (19.01.17 21:46:26) 
çok iyi. bu kadar hainin yanında chp'nin *edit: chp'den atılmış demeliydim* üç beş işe yarar insanından birinin yalnızlığı da ortaya konmuş oluyor maalesef. zaten kendi partinde yalnızsın.

duran adam gibi, aylin nazlıaka da politik konuşlanma derdinden öte insan olarak tepkisini koydu.

"kemalist falan"mış. zaten tam da o yüzden onda o mangal yürek var.

aynı bu ağızlar, bu yetmez ama evetçi ağızları, işbirliği ettikleri dinci gerici ağızları ve bunların on küsur yıldır alınan her vahim kararı önce meşrulaştırıp sonra destek vermeleri ülkeyi bu hale getirdi, yani denebilir ki ya evvelden beri gizli gündemi olan kötü niyetlilerdiniz veya ahmaktınız, bugün kendi sıçtığınızı başkası temizlemeye kalkarken "bilmemne falan ama" gibi saptama yapacak yüzsüzlüğünüz var. siz hep yanılacaksınız, hep içmeye ayranınız yokken tahtırevana sçmaya gideceksiniz sonra da saptama yapacaksınız. hala konuşma hakkınız var, özleşetiri yok, açıklama yok ama konuşma gani gani!

kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkar mı?

atılabilirim, umrumda değil, yalnız öyle bir şey olursa bütün cevaplarımı kaldırma şansı verirseniz veya siz kaldırırsanız sevinirim:

başınıza "kemalist" kadar taş düşsün, taocular, dombililer. sonra "bin bu ülkeden gitmek istiyoraaam yanööö, taze sıçtım, koklamak değil gitmek istiyorum, siz temizlersiniz" diyen birileri kalmaz belki. o olmayan allah cezanızı vereydi de varlığınıza daha fazla şahitlik etmek zorunda kalmayaydık yüzsüz şarlatan ordusu.

Başkanlık sistemine HAYIR!!!

solcuyum diye gezenleriniz de varsa eğer atatürk'ü fidel castro'dan dinlesin bok çuvalları.
  • godoşu beklerken  (19.01.17 21:59:19 ~ 23:36:07) 
@godoşu beklerken

aylin nazlıaka geçen sene chp den ihraç edildi, şu an bağımsız vekil
  • freebird5406_2  (19.01.17 22:05:00) 
bir şeyler yapmaya çalışmak susup oturmaktan iyidir. iyi yaptı, eline koluna sağlık.


  • pamuk helvalar cebe  (19.01.17 22:07:18) 
@freebird: ya evet. sinire kestim, unuttum. ederler tabii. chp artık atatürk'ü, altıoku sevmiyor ama kanalında kitaplarını satıyor, ismini kullanıyor, sonra şeriatçısını, kürtçü faşistini partiye alıp, arkamıza dağı aldık diyen hdp'ye destek çıkıyorlar. hani oslo görüşmesindeki hdp.

poster olayından burada inatla bahsedenlerden biri bendim. ama sağ ol düzeltme için.
  • godoşu beklerken  (19.01.17 22:07:49 ~ 22:25:52) 
her ne kadar bagimsiz olsa da, chp nin bence fiziksel destegi o anda gerekiyordu, dustugumuz hale bak, kadina secme secilme hakki verilen meclis nerede, su andaki meclis nerde?

benim gorusum dogru oldugu yonunde, en azindan gundemden haberi olmayan bir iki insani bile merak ettirip bu baskanlik secimlerine baktirdiysa yeterli benim icin, zira bazi akl-i evvel vatandaslarimiz ben ne oldugunu bilmiyorum anlamadim, oy falan vermiycem diyerek bunlarin ekmegine yagsuruyor, cehalet her zaman onlar icin bir oy kapisi.
  • mavicorap  (19.01.17 23:08:56) 
gururlu bir eylem ama sonrasinda olanlar igrendirici... safak pavey e de aylin nazlikaya da gecmis olsun... akp li kadin milletvekillerinin mahalledeki dedikoducu haset cirkef kadinlardan bir farki olmadigi bir daha kanitlanmis oldu


  • lithu  (19.01.17 23:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.