[]

Çalışılacak en iyi kargo firması ?

Malum kargo şiketlerini biliyosunuz... Bir türlü biriyle uyum sağlayamadık. Sırasıyla yurtiçi, sürat, aras denedik. Sürat ile boğaz boğaza oluyorduk, arasta fahiş fiyatları pahalı. yurt içiylede çeşitli sebeplerle bozmuştuk arayı ama yeniden mecbur döneceğiz gibi..

DHL dediler ama onu da ben bilmiyorum.

Alternatif öneriler nelerdir ?

Siz hangi firmalar ile çalışıyorsunuz ?

 
Yurt içiyse (bir firma olarak yurtiçi değil, ülke dışına çıkmayan kargo anlamında diyorum) PTT gayet iyi, standart gönderimler 1 günde ulaşmayabiliyor gerçi zaman sıkıntısı varsa.


  • kobuzchu kiz  (19.01.17 15:04:42) 
aslında kargo şirketlerinden ziyade sorun bayiilerde. parası olan adamlar gidiyor bayilik alıyor ve işletiyor. aslında onlarla muhattap oluyorsun ve sıkıntının nedeni de bu. hangi kargoya gitsen bu tarz tiplerle karşılaşabilirsin.


  • black mamba  (19.01.17 15:06:05) 
valla ptt büyük sıkıntı.

birkç kere göndereyim deddim, paketleme yaparken adam bana; ' o paket hiç açılmayacak mı? ' diye çıkıştı..
  • czn  (19.01.17 15:09:26) 
aynen hepsi aynı şeyin laciverti kırmızısı aslında.. ama merka ettim genel olarak hangisini tercih edyorsunuz diye..


  • czn  (19.01.17 15:10:27) 
küfür gibi gelecek ama bizim buradaki yurtiçi kargo şubesi dakikası dakikasına çalışıyor. olay tamamen şubelere bağlı olarak işliyor diye düşünüyorum. genele vurunca tabii hepsinin sıkıntısı var. mng kargo bu konuda güzel. ayriyetten ptt de iyi.
yurtdışı için ise dhl ve ups günü gününe çalışıyor.

  • rawr  (19.01.17 15:10:29) 
Hangi kargo şirketi olduğu önemli değil, önemli olan ŞUBE.


  • arockm  (19.01.17 15:17:04) 
yurtiçi kargo ile çalışıyorum memnunum.
aras kargo leş kere leş, ölüm kalım meselesi olur ve başka alternatif kalmazsa kullanırım.
sürat allah'a emanet stayla, şube sayısı dağıtımı falan da iyi değil. sorumsuzluk da var.

ups denenebilir ama nasıl bilmiyorum.
  • azizakin  (19.01.17 15:27:22) 
genel olarak öncelikle önemli olan şube, sonrasında da nereye gönderdiğiniz. Büyük şehirler ile çalışıyorsanız, en rahatı uzak ara ups. sistemi de senin bilgisayarına kuruyorlar, yanlış adres yazılması, gönderiyi takip etmesi, masrafları takip etmesi çok kolay oluyor.
Burada yurtiçine kargo poşeti için bile yalvarmanız gerekiyor.

  • cursor  (19.01.17 16:33:11) 
Firma önerisi yersiz şube ile alakalı bir durum. Dükkanın olduğu Yurtiçi Kargo Siteler şubesi 1 kere dahi yanlış ve geç bir hareketini görmedim. Adamlar dakikasında getirirler ürünü ve dükkana neredeyse haftada 6-7 kargo gelir ama bu Yurtiçi markasının mükemmel olduğunu göstermez. Aras rezalet mesela bizim orada yine.


  • gozu acik sevisen yahudi  (19.01.17 16:33:26) 
mng ile hiç sıkıntı yaşamadım. aman yurtiçinden uzak dur.


  • dog day afternoon  (19.01.17 16:47:44) 
Anladığım kadarıyla şubeden şubeye değişiyor sanırım. Ben hepsiyle çalıştım. Ayrı ayrı cins burdakiler. Kimi pahalı, kimi müşterisini azarlar..

Ups'in fiyatları makul mu peki ?
  • czn  (20.01.17 13:44:15) 
dhl yurtiçi çalışmıyor diye biliyordum, çalışıyorsa ve fiyatı uygunsa iyidir elbette. ben almanyaya 24 saatte gönderebildim postamı. türkiyede apple falan da onlarla çalışıyor sanırım.

türklerden de şubesine göre yurtiçi iyi veya berbat olabiliyor. mesela fatih şubeleri mide bulandırıcıydı en son ama ataşehirdeki şube çok iyidi. mng ile çok az kargo yolladım, aldım ama sorun yaşamadım sanırım ben mngyi denerdim.
  • hkaan  (20.01.17 13:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.