[]

altın fiyatları

kuyumcu fiyatı neye göre belirliyor?

örneğin bigpara.com'daki altın alış satış fiyatına göre +-30 tl'lik oynamalar mı yapıyor?

pazartesi günü ata lira 970 idi (alış fiyatı), belirttiğim sitede. adam 940tan bozduruyordu.

normal mi?

kandırılıyor muyum?

 
piyasada her zaman normalden daha az fiyata bozuyorlar, yani piyasada makas çok açık altın için son bi senedir. bu nedenle yeni yapılacak altın alışverişlerini internet bankacılığından yapmak daha mantıklı, zira enpara gibi yerlerde makas makul derecede.


  • manuel mandalina  (19.01.17 09:00:45) 
he bigpara'ya bakıyor. bundan 30 sene önce de bigpara vardı.
altın fiyatı dolara göre belirlenir ons fiyatı olarak. ona göre fiyatlandırma yapılır. adı üstünden serbest piyasa olduğu için alış satış fiyatları esnek olabiliyor.

  • cekilmis gayfe  (19.01.17 09:43:44) 
Kapalıçarşı borsasına bakabilirsiniz, tabi alışverişin az olduğu yerde biraz daha karlı çalışıyorlar.

www.bigpara.com
  • atom karincanin torunu  (19.01.17 12:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.