[]

sekssizlikten ölmek mümkün mü? (+18)

Mesela durup dururken testislerin alev alması ya da patlaması, psikolojik acıdan yıpranma sonrası kendini yok etme gibi olaylar mümkün mü?




 
  • dissendium  (18.01.17 21:36:01) 
öyle bir şey olsaydı ülkenin yarısı ölürdü.


  • belkider  (18.01.17 21:36:22) 
uykuda(rem evresi) ejekülasyon oluyor.


  • hasmetizm 2046  (18.01.17 21:36:40) 
sekssizlikten dolaylı olarak ölmek mümkün. sekssizlikten depresyona girebilirsin. sonra bu depresyonu kaldıramayıp intihar edebilirsin.

örnek: intihar eden aselsan mühendisleri.
  • nickini degistiren yazar  (18.01.17 21:40:26 ~ 21:41:30) 
Sex yetmezliği öldürmüyor süründürüyor. Seni değil ama:)


  • cahs  (18.01.17 21:48:41) 
İnanki bu zamana kadar seks yapmadığı için infilak eden bi haber yada şikayete rastlamadım :)


  • fıytfıyt  (18.01.17 23:13:38) 
Erkek tegenatia agrestis bir yıl yaşar. Dişi bulamazsa hormon patlaması sebebiyle bir yıldan kısa olur ömrü. Alev almaya en yakını bu.
Çoğu alan tutan kuş türü çift halinde daha büyük alan tutabileceğinden, sap erkekler diğerlerine göre belirgin şekilde az yaşar. Zaten ilk başarısız üreme sezonundan sonra daha dikiş tutturamazlar.

  • kargn  (18.01.17 23:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.