[]

egzersiz yaparken hic terlemiyorum

doktor kendimi asiri yormadan ter atmanin bana cok iyi gelecegini soyledi. bir arkadas sauna eşofman tavsiye etti. sizin etkili ter atma metodlariniz var mi?




 
O tür giysiler su-elektrolit dengesini bozar. Hava şartlarından bağımsız olarak, terlemek için efor harcaması gerekir sağlıklı insanların.


  • angelus  (18.01.17 20:59:07 ~ 21:05:48) 
Doktor ter atmanizi mi onerdi, egzersiz yapmanizi mi? Ter atmak icin, spor salonunda buhar odasina giriyorum.


  • marcelorios  (18.01.17 21:00:11) 
Egzersiz onerdi doktor aslinda ter atmayi ben istiyorum.


  • for day to break  (18.01.17 21:13:35) 
Demek ki yeterli tempoda olmuyor antremanlarınız. Salonda böyle tipler oluyor mesela 2 hareket arasında 1 telefona bakar 1 mesaj atar 1 sohbet eder, kuru bir halde evine döner.


  • gozu acik sevisen yahudi  (18.01.17 22:13:42) 
yaşadığın yerin iklimiyle de alakalı bu durum gördüğüm kadarıyla. bazı şehirlerde çok terlerken konya'da neredeyse hiç terlemiyorum. istanbul'da burnumdan şıp şıp ter damlardı.


  • alperz  (18.01.17 22:45:59) 
ter atmaktan kasıt ter antrenmanı denen şeydir. çok zorlamadan, nabzı biraz yükseltmek. spor yaptığın tempo çok düşüktür. yapıyor musun veya ne yapıyorsun bilmiyorum ama kardiyo kısmını biraz arttırırsan daha sağlıklı bir iş yapmış olursun. terlemen için haricen şeyler kullanman pek sağlıklı değil.
yattığın yerden sağlık olmuyor.

  • d e j i n  (19.01.17 13:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.