[]

Saç dökülmesi/ şampuan

20 yasindayim. 16 yasindan beri saclarimi uzatiyorum. Sert ve kivircik oldugu icin pek guzel bakamadim saclarima. Ayrica dustan ciktiktan sonra tepemin acik gorundugunu soyleyenler oldu. Ben de kestirmeye karar verdim. Suan baya bir kisa sacim. Ve kisalinca tekrardan o eski sert, firca gibi saclari hissetmeye basladim. Ustelik tepede aciklik falan yok. Lakin korkuyorum cunku babamin 45 inden sonra, abiminse 20 yasinda saclari dokuldu. Birgun buyuk ihtimalle saclarim dokulecek bunu biliyorum ama bu sureyi mumkun oldugunca uzaga atmayi istiyorum. Sacim uzunken kafa derimde sikinti vardi. Beyaz kalin bir katmanla kaplanmisti resmen kafamin her tarafi. Doktora gittim stresten dedi ve hap verdi. Tanidigim bir eczaci da haplarda kortizon oldugunu ve kullanmamam gerektigini soyledi. Uzatmadan sonuca geleyim, clear kepege karsi sampuan kullanmaya basladim ve baya bir faydasini gordum. Sonra elidor almis peder onu kullanmaya basladim, maalesef yine kepeklenme yapti kafamda. Birkac arastirma yaptiktan sonra birkac yerde parabensiz ve sulfatsiz sampuan kullanin yazilarini gordum. Bununla birlikte yilan yagi zart yagi zurt yagi bana sahtekarlik gibi geliyor onlari da hicbir zaman kullanmadim. Bana onerebileceginiz sampuan nedir ? Sacim kalin telli, sık, kivircik. Ayrica dokulmemesi icin daha farkli neler yapabilirim simdiden onlem almak istiyorum. Tavsiyeler icin simdiden tesekkurler.




 
Breh ne yazı olmuş ya. Ben bir çok şampuan kullandım syoss dan Tonyguy a işte rossman ve gratiste gördüğüm tüm değişik markalı şeyleri denedim abi en ferah hissettiğim heden şoldırs oldu. En pahalısı en iyisi falan değiş bana göre en dandik şampuan Tony guy in siyah olanı resmen rezaletti. Saçlarım çok önemlidir.


  • gozu acik sevisen yahudi  (18.01.17 18:30:12) 
Heden soldirsda paraben falan yok mu ? Ben boyle ismi enteresan eczane sampuanlari bekliyorum acikcasi tavsiye olarak


  • lacrim  (18.01.17 18:36:12) 
Prozinc plus araştır


  • glamdr1ng  (18.01.17 18:50:16) 
içeriğini tam bilmiyorum ama priorin diye bir şampuan var saç dökülmeleri için. kardeşim onu kullanıp baya fayda görmüştü.


  • havana  (18.01.17 19:46:45) 
  • dessy  (19.01.17 08:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.