[]

saç boyamaktan anlayan duyurucular fikir verir misiniz?

şu anki saç rengim fotodaki gibi. uzun süredir boyamayınca dipten gelen koyularla ve akan saç rengiyle böyle kızıllı sarılı kahveli bi renk cümbüşü oldu. paçozluk sınırını aştığımı düşünüp boyamak istiyorum ama tam olarak karar veremedim. iki rengi de çok beğendim ama hangisi benim saçımda daha iyi tutarsa onu tercih etmek istiyorum. beyaz tenliyim renk kararı verirken onu da hesaba katmak için belirteyim dedim. her ay saç boyamakla uğraşamam çünkü güzel bi renk tutturup 2 3 ayda bir ondan devam etmeyi umuyorum. sizden yardım almak için de inanılmaz dandik şekilde istediğim 2 rengi fotoda yan yana koydum çünkü işyeri pc.sinde kolaj yapmak için sadece paint kullanabiliyorum :(

sizce hangisini tercih etmeliyim? cevaplar için şimdiden teşekkürler


 
7.43 diyorum. Hem daha koyu olduğu için tutması daha kolay hem de çok daha güzel diğerinden.


  • devilred  (18.01.17 14:57:35 ~ 14:57:50) 
bence biraz daha koyu bir kestaneye boyamalısınız.
altı bakırımsı ve açık olduğu için zaten bir akma payı olacaktır zamanla.

  • kayranin kedisi  (18.01.17 15:10:29) 
Çok açık tenliyseniz açık olan renk.

Ancak saç rengi açıldıkça saçlar daha çok yıpranır. Unutmayın.

Ve bakır gibi renkleri tutturabilmek için bir iki kez boya yapmak gerekebilir, direkt geçme ve aylarca boyamama hayalini unutun. Realist olmakta fayda var ki hayal kırıklığı yaşamayasın :)

Saç renginizde sıkıntı göremedim, daha çok bakımsız gibi duruyor. Hangi renge geçerseniz geçin saç bakım alışkanlıklarınızda değişiklik yapmazsanız yine aynı sonuçla karşılaşırsınız.
  • dessy  (18.01.17 15:13:03) 
boyanın rengi kadar markası da önemli ben palette kullanıyorum boyanınca çok canlı parlak oluyor arada bakım yağları da kullanıyorum tabi .
her ay uğraşamam diyorsunuz ya dipler illaki çıkacak 1 ay sonra kaçış yok

  • devilone  (18.01.17 16:37:06) 
şu anki saçlarınız güzel geldi bana.
7.43 diye yazılı ilk renk bence kötü.
8.34 güzel olur açık tenliyseniz ama onda da boyamayayım 2-3 ay dursun durumu olmaz ,çabuk akar,sık boya ister gibi duran bir renk.

illa bakır,kızıl alt tonlu mu olsun istiyorsunuz?
şu tarz kahveler de güzel,hem de boya derdi daha az.sadece sizin kızıllıkları kapatana kadar 2. boyama daha erken olabilir diğer boyamalara göre.

vignette1.wikia.nocookie.net
s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • demoniclewinsky  (18.01.17 16:59:07 ~ 16:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.