[]

Sosyal medyacılar buraya: Instagram'da takipçi arttırma

Merhaba gurular,
Şirket instagram sayfasının takipçilerini arttırmam gerekiyor,patron istedi.
Güvenilir bir uygulama ya da kişi var mı yönlendirebileceğiniz? Nasıl yapacağımı bilmiyorum,köşeye sıkıştım.


 
çekiliş düzenle artar.


  • livaneli kadir  (18.01.17 15:17:56) 
traffup var bende kucuk isletmem icin kullaniyordum, hic coin filan bile satin almiyordum fake bir profilden kisi takip edip karsiliginda istedigin hesaba kisi takibi aliyordum.kullanisliydi epey.


  • tiarwain  (18.01.17 15:20:25) 
şirket hangi sektörde. her sektörün dinamiği farklı


  • allaccess  (18.01.17 15:47:31) 
Matbaa,basım işi yapıyoruz,foto albüm vs


  • gadlemler  (19.01.17 02:08:37) 
1. paylaştığınız fotoğrafların bi tarzı olsun, ortak renk ortak filtre vs neyse.
2. yok alt bant, yok fotoğrafın üstüne mesaj vs gibi olaylara girmeyin. çünkü instagram bunu istemiyor.
3. bol bol ürün fotoğrafları paylaşın, çoğunluğu lifestyle olsun. diyelim bi davetiye bastınız ne biliyim çimde falan çekin.
kahvenin yanına koyun çekin. camdan elinizle havaya tutun çekin.patronunuza söyleyin haftanın 1 gününü buna ayırın fotoğraf çekmeye. çünkü ordan çok müşteri gelicek.
4. bol bol reklam verin. günlük 20-30 lira neyse bütçe ona göre. ama bütçe ayırması gerektiğini söyleyin.
5. ve hashtag.. hashtag unutmayın. hem hedef kitlelye yönelik. hem de günün en çok kullanılan hashtaglarini ekleyin.
şimdilik bunlar geliyo aklıma.
başka gelirse yazarım. :)
  • allaccess  (19.01.17 10:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.