[]

turk.net'e geçmeyi düşünüyorum. Şu kampanya nasıl sizce?

Sürpriz Fiyat Yok. Başka Paket Yok.
En İyi Fiyat Garantisi Var.
Her şey dahil ayda
sadece 59.99 TL

150 adil kullanım kotası
Taahhüt yok
1000 dk her yöne konuşma
100 mbps'ye kadar hızlı internet

turk.net

 
BEn kullanıyorum, memnunum ama Turk.net hiçbirşeye karışmıyor (belki ücret mukabili de karışıyor olabilir, müşteri hizmetlerine sormanız lazım), modemi ben kendim aldım, ayarlarını kendim yaptım. Biliyorsun zaten servis sağlayıcılarının hepsi Turk Telekom hatlarını kiralayıp yapıyorlar bu işi. Turk Telekom sizin telefon kutunuza kadar olan hattı getirip orada bırakıyor, binanın kutusuna kabloyu bağlamak / bağlatmak size kalıyor. Benim hattı da bu şekilde yaptılar, elektrikçi çağırdım 30TL verip hattı kutuya bağlattırdım.

Ev içi tesisatınız yoksa onu da elektrikçiye bağlatmanız lazım (daha önce evinizde telefon varsa ev içi tesisat zaten vardır)

Ama siz yine de Turk.net'i arayıp bunları sorun, cevaba göre ve bunlarla uğraşamam diyorsanuz ona göre hareket edersiniz.
  • Tutkun  (18.01.17 08:46:56) 
Benim 1 hafta önce taahhüdüm bitmişti. Turknet ile sorun yaşayan çok müşteri var, bu nedenle turk telekomda kaldım.


  • Kresto  (18.01.17 09:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.