[]

Adsense başvurusu onaylanmış blogu sildim

Selam Duyuru,

Yaklaşık 2 hafta önce blogu kullanmıyorum diye sildim. Meğer bu blogu pek kullanmadığım blogspot/gmail adresimle açıp şu an kullandığım hesaba ilişkilendirmişim. Öyle karıştı ki işin içinden çıkamıyorum.

Anladığım kadarıyla adsense başvurum onaylanmış. sildiğim blogun kayıtlı olduğu adsense hesabına girince fotodaki ekranı görüyorum. Kayıtlı siteler kısmında da silinen blog ismi duruyor hala.

Şimdi öğrenmek istediğim şu;
blogu geri getiremiyorum sanırım. elimde xml dosyası var fakat aynı adres ile blog açmaya çalıştığımda hata alıyorum. bir yolu var mı blogu geri getirmenin?

ikincisi de bu onaylanan adsense hesabını başka bir gmail/blog ve youtube sitelerine entegre edebilir miyim? Kod bir kere alınınca birçok sitede kullanılıyor diye duydum ama nasıl olacak?

Şu karanlık gecede beni aydınlatanın sağlığına duacıyım :)

 
blogu geri getirmenin yolunu bilmiyorum fakat adsense kodunu diğer gmail/bloglarda kullanabilirsiniz. youtube için farklı bir başvuru ile alınmış adsense hesabı gerekiyor diye biliyorum.


  • 3/3  (17.01.17 22:42:00) 
3/3 teşekkür ederim.

Hesaba başka bir blog ekledim. 2 haftalık bir blog, henüz çok yeni. Adsense politikalarında "hesap onaylandıktan sonra onayımız olmaksızın başka sitelerde reklam yayınlayabilirsiniz' gibi bir ibare olmasına rağmen eklediğim blogta reklam alanı sarı zemin olarak görünüyor. Blog yeni olduğu için mi yoksa bir yerde yanlış mı yapıyorum?
  • kelrapunzel  (17.01.17 23:20:27) 
bir müddet beklemek lazım ama en fazla bir kaç saat. daha uzun bir süre geçtiği halde onaylanmadıysa başka bir problem olabilir. blog adresini söylerseniz, kontrol ederim.


  • 3/3  (19.01.17 22:56:12 ~ 22:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.