[]

Kas agrisi

Cumartesi-pazar gunleri evde kendi kendime youtube dan actigim aletsiz kas calisma hareketlerini yaptim. Cok da zorlamadim kendimi. Cumartesi calistiktan sonra hafif bir kas agrisi oldu kollarimda bacaklarimda ve karnimda. O kucuk agrinin dinmesini beklemeden pazar gunu de calistim. O gece agridan uyuyamadim diyebilirim. Ustune pazartesi gunu hicbir sey yapmadim, bugun de gayet agridigi icin yine bir sey yapmadim. Kaslarimin titredigini hissediyorum. Ozellikle kolumun arkasinin. Cok abartmadim ama son aylarda aldigim kilolar ve ham oldugum icin bu agrinin bu denli siddetli oldugunu dusunuyorum. Asil soru şu; bu agrinin tamamen gecmesini mi beklicem yoksa aciya katlanip ara vermeden calismaya devam mi edicem ? Simdiden tesekkurler.




 
Ağrıdan uyuyamamak pek normal değil. Bu hareketleri denemeden önce umarım ısınmışsınızdır. Genelde devam edilmesini önerirler ama yaşınızı ve fiziksel durumunuzu bilmediğim için biraz ara verin diyorum. Kas gevşetici kullanırsanız biraz rahatlayabilirsiniz.


  • dissendium  (17.01.17 21:56:42) 
hahaha ben zamanında bu ağrılar yüzünden ağlayacak duruma geldiğimi bilirim.
korkacak bir şey yok çok zorlamanızla ilgili değil
sppra ara verirseniz tekrar başladığınızda yine aynı ağrılar başlar bu durumda spora ara vermeden programınıza uyarak devam etmeniz gerekir vücut alışınca ağrılarda azalacaktır.
  • powerpufgirl  (17.01.17 22:02:57) 
Elbette isindim. Yaş 20 boy 1.75 kilo 73. Öyle kendimi kaldiramayacak kadar obez de degilim. Cok uzun suredir evden pek disari cikmiyorum son 3 ayda 10 kilo aldim hantallastim, o yuzden olduya yoruyorum ben aslinda


  • lacrim  (18.01.17 00:14:07) 
ara vermemeni tavsiye ederim. halk arasinda "hamlama" dedigimiz seyi yasiyosun iste :) aletlere abanmadan derecelerini ve tekrar sayisini dusurup calis. kademeli olarak arttir ama birakma. 1 haftaya agri falan kalmaz zaten.


  • superfluid  (18.01.17 03:20:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.