[]

Kedi sahiplendirme konusu çok acil

Arkadaşlar Merhaba,

Sizden çok önemli bir şey için bir ricada bulunacağım.

Belki kurallara aykırı bir istektir ama burayı da denemek istedim.

Şöyle ki;

3 yaşında erkek bir kedim var.
İdrar yollarındakş kristalleşme yüzünden 1 yaşında ameliyat oldu.
Geçtiğimiz aylarda da yine rahatsızlandı fakat sonda ile çözüldü bu durum. Şuan yine aynı rahatsızlık söz konusu. İlaç vs bir şekilde yarın halletmeye çalışacağım fakat veterinere götüremem hemen.

Benim ricam şu;
Annem meme kanseri.
Zeytin'in ise bu rahatsızlığı annemi aşırı şekilde etkileyecek bir şey.

Zeytin'e yuva arıyoruz.
Evet, rahatsız bir kedi ve büyük emek ilgi gerektirecek bir süre fakat annem için şu aralar böyle bir yoldan başka şansım yok.

Üzülerek söylemeliyim ki Zeytin'i sahiplendirmek dışında bir yolum yok.

Ona kucak açacak, sabırlı ve sevgi dolu birileri çıkar mı aramızdan?

Lütfen çıksın.
Hem annem için hem Zeytin için buna mecburum.

İstanbul'da neresi olursa getiririm.
Maması, tuvaleti, kutusu her şeyiyle.

Onun dışında aşıları var.
Rahatsızlığı dışında hiçbir sorun yok.
Bu rahatsızlık ise işte 3 senede 3 kere tekrarladı. Yani yılda 1 kerelik bir durum. Onun dışında gayet sağlıklı. Fakat dediğim gibi, şuan onu sahiplendirmek zorunda kalışımım sebebi annemi etkileyecek olması.

Yardım edin lütfen.

 
foto da ekleyin isterseniz


  • Big bada bum bum  (18.01.17 21:48:35) 
idrar yolları kristalleşmesi kedi için zor bir hastalıktır. takibi sürekli yapılmalıdır. farkına varıldığı anda sonda vs ile rahatsızlık giderilmelidir. rahatsızlık döneminde özel ilgi gösterilmelidir.

gerçekten sahiplenecek ve bu sorumluluğu alacak bir kişi olmalı.

annenize de çok çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
  • eeb  (19.01.17 12:12:53) 
@eeb teşekkür ederim.

Çok ilginç bir biçimde veterinere gitmeden önce tuvaletini yapabildi.

Veteriner her şeye baktı çok iyi dedi.

O akşam ne oldu anlamıyorum. Acıdan ellerimi parçaladı, o derece hastaydı. Ellerimin yarası olmasa rüya gördüm diye kendimle tereddüte düşebilirdim :)

Diyete şimdilik devam ediyor. Ve gerçekten özel ilgi alaka. Pek kolay değil. Ama sevince herhalde pek de gözün görmüyor :)
  • makarnacanavari  (19.01.17 16:17:44) 
@makarna...

özel bir mama kullanıyor musunuz?

Bu hastalığa royal canin urinary mama alarak biraz olsa engel olabilirsiniz.

ya da hills sd, farmina vetlife sutrivit.
  • eeb  (19.01.17 17:01:16 ~ 17:10:22) 
2 senedir hills s/d kullanıyoruz. Bu durumdaki kedilere özel bir mama. Şimdi iyi. Cotervin adında bir ilaç var, 2-3 ayda 1 veriyorum onu. Bir de kotboyun adında bir ilaç var ama hiçbir ilaç deposunda yok. Gümrükte sorun yaşatıyormuş.

Şimdi çok iyi mesela.
  • makarnacanavari  (20.01.17 08:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.