[]

Zombi istilası olsa hayatta kalmaya çalışır mısınız?

Başlık net aslında ama biraz açıklayayım. Walking Dead vs gibi bi zombi istilası oldu varsayalım, bilinen anlamda toplum çöktü, nüfusun çoğu zombi oldu kalanlar da kendilerini kurtarmak için diğer insanları öldürmekten çekinmeyen kişiler. Walking Dead'i izlemediğim için çok da detay bilmiyorum ama uzaktan gözlemlediğim şekilde durum bu sanırım dizide.

Neyse bu durumda bir gün daha yaşamalıyım içgüdüsüyle mi hareket ederdiniz? Yani bilmiyorum ama çok tuhaf geliyor bana bu hareket, abi insanlık bitmiş sen hala bugün de yaşadım diye gün sayıyosun. Yani aferin iyi güzel yaşadın da neye yaşadın yani noldu herhangi bir pozitif olay var mı dünyada, sen saklanarak acı çekerek yaşıyorsun ve yaşadığın sürece ölüm korkusuyla beraber devam edecek bu durum.

Yani genel olarak yaşamak eylemini sadece nefes almak olarak değil hayattan zevk almak olarak gören bir insanım o yüzden bu şekilde işkence dolu bi hayat yaşamaktansa pes ederdim ben. Çünkü dünyanın artık eski haline döneceğinin garantisi de yok, hadi diyelim 10 yıl sonra zombi tehlikesi bitti, o 10 yılda yaşanan gerileme bir ömürlük sürede aşılamaz bence ve insanlar güvensiz ve kendi başlarına yaşamaya devam eder gibi geliyor.

Hah kendimi açıkladığıma göre sizin yorumlarınızı bekliyorum merakla ^^

 
Çalışırım tabi. Zombilerle savaşmak çok ekşınlı olur benim için. Öyle bir durumda bir tane zırhlı araç bile ele geçirsem öldürebildiğim kadar zombi öldürmeye çalışırım. Hatta kendi operasyon takımımı bile kurarım. Ben böyle durumlarda madem öleceğim, o zaman neden savaşarak ölmüyorum'u tercih ederim. Bu saatten sonra artık bu gezegen g.tü toparlayamaz diyerek yaşadığım yeri, tanımadığım insanları zombilere teslim edemem. Çok savaşçı bir kimlikle yazdım ama durum böyle.


  • dissendium  (17.01.17 19:28:11) 
yaşamak isterim açıkcası. büyük ihtimalle köye giderim, köyde sadece yaşlılar kaldı zaten, yaşlı nine ve dede zombileri öldürdükmek kolay olur diye düşünüyorum, dizlerinde kireçlenme olan zombiler kovalayamaz sonuçta beni. hastalık kapmamış inekleri ayırırım zombi inekleri ise öldürürüm, etlerini güzelce ayırır bişirir yerim, çünkü bişince virüs falan hepsi ölüyor, zombi virüsü etki etmez bu yüzden. bu şekilde uzun yıllar yaşarım herhalde.


  • Apocalypse  (17.01.17 19:30:10) 
günümüz zombi istilasından çok da farklı mı? sen neden intihar etmiyorsun o zaman?
Herhalde mücadele edip yaşamaya çalışırım, içgüdüsel bir şey bu. hah 1000 tane zombi üzerime üşüştüyse artık salıveririm kendimi tabii :)

  • burya  (17.01.17 19:48:40) 
bu tarz dizi ve filmler izlerken aynı sizin gibi hissediyorum, neymiş arkadaş bu yaşama arzusu diye. hatta piyanisti izlerken bile böyle hissetmiştim. sevdiğin herkes ölmüş, tutkun olduğun piyanoya elini süremiyorsun, dünya o kadar boktan ki seni ırkın/dinin yüzünden öldürme peşindeler, başına o kadar şey geliyor, yıllarca debeleniyorsun. bu adam neden kendini öldürmüyor yahu demiştim. sanırım ben olsam daha ilk sezonda andrea gibi çekerim emaneti, severim adaleti kashdka
walkingin sonraki sezonlarında biraz daha mücadele arzularını takdir ettim ama zombilerden çok insanların korkunçluğu ortaya çıktıkça gene neden intihar etmiyorlar döngüsüne döndüm ben.

  • red g  (17.01.17 19:52:19) 
Ben hazırlık yapıyorum zaten. Survival önemli.


  • kurnaz  (17.01.17 19:52:53) 
@burya

tabi ki farklı yani haberlere bakınca içim sıkılsa bile istersem yıllarca gram haber izlemeden mutlu mesut yaşayabilirim sadece kendimi dizi, film, bilgisayar oyunu ya da ne bileyim sanat spor vs onlarca değişik şeyle mutlu edebilirim. İstediğim güzellikte yiyecek yiyebilirim, arkadaşlarımla oturup iki bira içip muhabbet edebilirim. Bunlardan kaçını zombi istilası gibi bi durumda düzenli yapabilirsiniz? Yani tamam şu an ülkenin içinde bulunduğu durum kötü ama yaşanamaz değil çok farklı şeyler bence
  • nundu  (17.01.17 19:54:09) 
@nundu : walking dead'e bakarsan zaten seninle farklı şeyler yapmıyorlar aslında. herkes kendi dünyasını kurmaya çalışıyor. dışarıda zombiler dolaşırken duvarları sağlam olduğu müddetçe hayatını keyfini çıkarıyorlar. sevişiyorlar, yemek yiyip eğleniyorlar vs. bana dokunmayan zombi bin yaşasın misali.


  • burya  (17.01.17 19:55:52) 
tabi ki! hatta arkadaşlarla aramızda "Zombie Apocalypse" planımızı bile yaptık. herhangi bir durumda kim nereye gidecek, elektrik nasıl sağlanacak falan hepsi belli.


  • sagittal  (17.01.17 20:25:10) 
Senin mantığına göre dünyanın en az yarısı intihar etmeli. Neden etmiyorlar? Çünkü yaşama arzusu bilinçli değil, ölüm yaşamın bir alternatifi olmadığı için bu insanların yaşama devam etmelerini sorgulamak saçma.


  • harvey  (17.01.17 20:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.