[]

Eşinizin yanında osurur musunuz ? Yaptığınızda tepkisi nedir ?

Sb.




 
bence hiç gerek yok öyle bi şeye.
samimiyet falan da değil iğrençlik.
arada kaçabilir tabi ama yanımda cayır cayır yapsa sürekli. saygısızlık algılarım.
sonra aradaki çekicilik, seksilik kaybolur ayrıca . tam seksi seksi konuşuyosun öpüceksin aklına gelcek
ıyyyk
  • allaccess  (17.01.17 14:39:38) 
Eşinin yanında sen sen değilsen, neredesin? Kasmaya gerek yok. Osuruyorsa osurur sıçarsa sıçar.


  • lcha  (17.01.17 14:55:45) 
Böyle sorular bana saçma geliyor. Eşimin yanında osursam ne olur sıçsam ne olur? Hayatımı birlikte geçirmek için yemin ettiğim kişi sonuçta. Sevişirken eşinizin nasıl osurduğu aklınıza geliyorsa bir doktora görünün bence.

Zorlu bir hastalık geçirdim vaktinde. Hastanede yaşadığı dönemi eşime sormalısınız. Demek bu durumdan rahatsız olan eşini anında satar kaçar gider.
  • teknikekip  (17.01.17 14:58:16) 
her ilişkinin dinamiği farklıdır, eşinizin yanında zırt pırt patatatarart diye pervasızca salıveriyorsanız bence eşşeğin tekisiniz ama ne bileyim kaçtıysa ve eşiniz sizden soğuduysa da eşinizde çüke sürülecek akıl yok misal.

eşim yanımda osurmuyor, keşke yanlışlıkla osursa da gülsem. bu da benim stilim.
  • evde liyakat kalmamis  (17.01.17 15:05:20) 
Bir sağlık sorunu veya dalgınlık gibi sebeplerle olursa elbette normal karşılarım, tiksinmem ya da iğrenmem, üzerine dusunmem.

Ama 5 yasinda çocuk gibi zart zort gaz çıkarırsa ve bunu eğlenceli görürse cidden iğrenç gelir, tiksinirim.Dusunsenize, oturmuşuz bir şey izliyoruz, zaaaaart diye bırakıyor. E ben de sıçayım o zaman şuraya afedersiniz.

Bu demek değil ki eşim hasta olduğunda onu terk edip gideyim. Ama bana sindirim esnasında oluşan ve kötü koku yayan bir gazı ortalık yerde salmak komik ya da eğlenceli gelmiyor. Sebebi olsun, her şeyine katlanırım ama "rahatlık" abartılmamalı. Saygısızlık boyutuna ulaşmamalı.

Böyle dusundugumden ben de eşimin yanında dikkat etmeye çalışırım.
  • md11  (17.01.17 15:07:11) 
hastalık vaktinde ya da insanlık hali olarak herkesin kaçabilir bir şeyler bu arkadaşın da olsa, ana baban da olsa, kardeşin de olsa, sevgilin de olsa eşin de olsa, kadın-erkek fark etmez görmezden gelirsin, duymazdan gelirsin. insanlık halidir herkesin başına gelebilir. ama halihazırda tuvalet-banyo gibi bir mecra varken eşlerden birinin 'nasıl olsa evlendik, o halde ko götüne gitsin, sal canım nolcek' mantığıyla bir davranış sergilemesin iğrençliktir ve kesinlikle soğutur. yoksa insan hasta olur eşi b.kunu da temizler mesele o değil. mesele saygı ve bakış açısı. eş olmak birbirinizin mahrem alanına bu derece girmek olmamalı. evlenmeden önce nasılsa çiftlerin ilişkisi evlendikten sonra da öyle olmalı. her şey evlenene kadar sonra ko götüne gitsin mantığı olunca, sonra ağlaşılıyor evlenmeden önce hiç böyle değildi evlendikten sonra çok değişti diye


  • limoncello  (17.01.17 15:52:50) 
herhangi bir insanın yanında osurmam. osurmanın sen olmakla ben olmakla da alakası yoktur. insanın özeli var. eşinle her şeyini paylaşmak zorunda değilsin. benim yanımda bilerek osurursa da kızarım. hatta boşanmaya bile gider. o kadar basit bi şey değil bu. bu kadar laubali olmamalı insan.


  • zirrealist  (17.01.17 16:24:22 ~ 16:25:04) 
ablam ve eniştem hakkında konuşayım.

biri diğerinin yanında zart zart atıyor resmen. artık nasıl sindiyse diğeri de ya tepki vermiyor ya da "üf aşkım yhaa aç şu camı kaç defa dedim içerde osurma diye" diyor en fazla.
  • ron dennis  (17.01.17 16:26:41) 
Kendine saygısı olan insan yalnız başınaykende bunun doğal bir ihtiyaç olduğunun bilincinde olarak herhangi bir şeyi yaptığı gibi nazikçe(öyle biriyse tabiiki) yapar. Osurmmak, sıçmak gibi şeyler insani ihtiyaçlardır. Gülüyorsak bu bizim sexi ve cinselliği ayırdığımız baltaladığımız gibi baskı altında tutuşumuzdan kaynaklanan mizahtır. Yani sen kendine saygılıysan yapacağın her şey kimin yanında yaparsan yap nezih gözükecektir.


  • douglas  (17.01.17 16:37:29) 
Evde liyakat kalmamis +1


  • Apocalypse  (17.01.17 16:40:51) 
Vakti zamanında annemle babam böyle karşılıklı osurur ve birbirlerine gülerlerdi. Dehşet içinde izlerdim. Önemli kriterlerimden biri olmuştur osuruk samimiyeti benim için.
Ama ne yaparsan yap büyük konuşmayacaksın.
Evlendikten sonraki dönemde huzursuz bağırsak sendromu denen bir illetle tanıştım. Mümkün değil olmadık zamanlarda hem sesli hem de kokulu olarak çıkıveriyordu. Önceden geleceğini hissedersem bir depar atıyordum eşimden uzağa ama bazen hiç yoktan zaaarrrt. Bir de ben hatun kısmıyım. Hiç yakıştıramıyordum kendime. Utandığımı bildiği için eşim de görmezlikten ve duymazlıktan geliyordu.
Rejim, filan daha bir düzeldi durumum ama aman diyeyim büyük konuşmayın.
  • SiyamkedisiZorro  (17.01.17 17:42:23) 
Evli değilim, olsam evde liyakat kalmamis'in dediği gibi isterdim.

Aslında godoşu beklerken'in dediğinde doğruluk payı var. Osurmak aşırı sağlıklı bir davranış. Hatta bununla ilgili bir söz vardı ama unuttum. Terlemek gibi sağlıklı olduğundan bahsediyordu. Bazı ameliyatlardan sonra hasta osursun diye beklerler, hastanın osurması milat gibi bir şeydir, hastanın iyileşeceğine işarettir.

Yine de banyo, tuvalet diye bir şey var. Seviştiğimde tabii ki aklıma osuruk gelmez, ama normal zamanda da yanımda geniş geniş osuran birinden rahatsız olurum. Ben annemin, babamın, kardeşimin yanında osurmam. Onlar osurduğunda ben rahatsız olurum. Osuruk bana komik değil, çirkin geliyor.

Kazara osurulur, uyurken kaçar falan, banyodan sesi gelir; böyle şeyler olacak tabii ki. Ne olacak, üstüne mıncıklarım bile.

Bir dizide vardı, kocası 'Aramızda bazı sınırlar olsun, gizemli kalalım' falan diyordu; kadın da 'Sevgilim, dün banyoda bacaklarımı traşlarken içeri girip sıçtın. Bizim sınırımız yok' diyordu. Bazı ilişkilerin dinamiği bunu kaldırıyor ama büyük olasılıkla içinde benim bulunduğum ilişki kaldırmaz. Oda arkadaşı osurur da, eşimin benim yanımda sürekli ve pervasızca osurduğu gün, artık alışkanlık olduğum ve bana artık aşık olmadığı gündür. Belirli bir noktadan sonra karşıdaki kişinin teni sevgilinin teni değil, kendi gibi hissettiği ve dokunmanın artık bir heyecanı kalmadığı gündür. Bu şekilde, anlam da yüklüyorum şimdilik.

Yurtta kaldığım için olabilir bu. 5 sene yurtta kalıp milletin yanında osuramayınca, insan osuruğuna yabancılaşıyor.
  • aychovsky  (17.01.17 18:46:17 ~ 18:48:06) 
biz prensip olarak hiçbir durumda osurmuyoruz.


  • zgrydn  (17.01.17 19:03:12 ~ 19:04:04) 
md11+1.
8 senelik evliyim. Mideyle ilgili rahatsizlik disinda birbirimizin yaninda osurmak/gegirmek gibi seyleri asla yapmiyoruz. arada kacabilir, onda da gülümseyip geciliyor.
bunun hastayken bakma ile ilgisi yok. agir hastalik sebebiyle bundan cok daha antipatik seylerle karsilastigimiz oldu ama mevzu hastalik olunca insanin gözü sevdiginden baska birseyi görmüyor isterse salonun ortasina sicsin.

ama rutin zamanda yapmayin arkadaslar, birbirinize sayginiz kalsin, he cinliler gibi yemegi begendigini göstermek icin insanlarin yüksek sesle gegirdigi tarz bir kültürden geliyorsaniz da karsinizdakininin de ayri kültürden geldigine emin olun.
  • kimse  (17.01.17 19:38:41) 
cevaplarda osuranlara lanet yağdırılmış biz asla yapmıyoruz denilmiş falan ama ulan sizin hiçbiriniz yapmıyorsa kim yapıyor bunları peki?

gerçek hayatta böyle değil, kimse dümen yapmasın şimdi. adam osuruyor, geğiriyor, sümüğü top yapıp atıyor, elini taşaklarına sokup kaşıyor. lafa gelince ben asla yapmıyorum.. he sen yapmıyon kardeş.
  • ada meltemi  (17.01.17 22:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.