[]

Vücut kıllarınıza ne yapıyorsunuz

Merhabalar. Özellikle, etek tıraşı dedikleri kısım için önerilerinize ihtiyacım var. Normalde hep jiletle tıraş ederdim ancak cildi hassas biri tarafından, onun cildini tahriş ettiğim dönüşünü aldım. Çıkış yönünün tersine tıraşı da denedim sağlıklı olmadığını bilmeme rağmen bu da çözüm olmadı hattta bu kez benim cildim de tahriş oldu haliyle. Ne öneriyorsunuz? Tüy dökücü kremler kullanılabiliyor mu bu bölgede? Ağda mı yapalım ne yapalım pürüzsüz olması için? Phillips bodygroom u gördüm araştırırken bunu kullanabin var mıdır? Kusursuz pürüzlük sağlıyor mu? Eğer öylesiyse hangi modelini tavsiye ediyorsunuz farklı çeşitleri var çünkü?

İğrenç bir soru oldu galiba ama olsun tıpta utanma yoktur.

Not:Erkeğim

 
ağda iyi bir cozum olabilir.


  • for the record  (17.01.17 13:50:15) 
sadece trimleyin, kisa oldugu zaman sorun yaratir, uzun olursa tahris edici bir durum olusturmaz.


  • mavicorap  (17.01.17 13:54:29) 
@mavicorap hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*kilmesin durumu var maalesef o da çözüm olmuyor o yüzden


  • fuzuli  (17.01.17 13:56:32) 
Ben etek tirasi icin wilkinson claasic kullanıyorum geri kalan her şey için braun body cruzer.


  • all girls dream  (17.01.17 14:02:54) 
Jilet akar. Kestin mi kokten kesiceksin, sakal mi bu uc numara keseceksin?
Ayrica tuy dokucu rahatsiz edici. Bildigin kesi agrisi veriyo ve yakiyo. Bir kere kullandim illallah dedim.

  • baldur2  (17.01.17 14:17:00) 
ben ilgilendiğim sporlarla alakalı olarak bacak ve göğüs kıllarını da alıyorum. her tarafı bodygroom'la almayı denedim. jilet kadar pürüzsüz tıraş sağlamasa da işe yarıyordu ama çok fazla gürültü çıkarıyordu ve aldıktan kısa süre sonra bozuldu, tekrar almadım.

hamam otu, tüy dökücü krem gibi şeyler işlevsel değil. ağda ve lazer epilasyon da benim için şu aralar söz konusu değil. dolayısıyla jilete döndüm. böyle rahatım.

etek bölgesi için özel üretilmiş jiletler var, denemediyseniz onlara da bakabilirsiniz.
  • filteria  (17.01.17 14:23:46 ~ 14:31:25) 
lazer epilasyon


  • argent dawn  (17.01.17 14:34:54) 
başka birine etek tıraşı mı yapıyosun yani, doğru mu anlamışım?

sinekkaydı olmak zorunda değil bence o bölge. hatta hafif tüy iyidir. tüyler geç boşalıyosan uyarır, süreyi kısaltır.

o kadar kasma dostum.
  • zirrealist  (17.01.17 16:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.