[]

Piyasanın genel durumu nasıl?

Çoğu şirket iş seyrekliğinden, maddi yetersizlikten yakınıyor, bazı arkadaşlarım işten çıkarıldı. Sizlerin çalıştığı şirketlerde durum nasıl? Genel olarak böyle mi hakikaten? Sektör de belirtirseniz sevinirim.




 
Ufak bir kıpırdanma çabası olsa da geçen senelere oranla berbat durumda. Geçen sene Ocak ayı net karımız 27.000 bu sene 5.600 daha 15 gün var ne olur bakalım.


  • gozu acik sevisen yahudi  (17.01.17 12:21:22) 
Aylardır maaş alamayan arkadaşlarım var.


  • crown  (17.01.17 12:33:15) 
Çok özel değilse sektörler hangileri?


  • razvan rat  (17.01.17 12:36:51) 
Otomasyon sektöründeyim, işler durgun çünkü dolar euro artınca yatırımlar biraz azaldı, ya da ertelendi diyim.


  • technicalte  (17.01.17 12:55:15) 
toptan bilgisayar satışı yapıyoruz .piyasa çok belirsiz ,kötü diyemiyorum bir gün kargoları yetiştiremiyoruz aşırı satış oluyor başka bir gün 3-5 satış ile akşamı ediyoruz . ödeme yapmak istemeyen kurun düşmesini bekleyen bayilerimiz var. genel bir mutsuzluk var kimse işler süper diyemiyor .maaş alıyoruz primler bekliyor .


  • devilone  (17.01.17 13:00:13) 
Sektör turizm, işler sezon normalinin biraz altında ama kimse önünü göremediği için uzun dönemli düşünemiyor. Sektöre göre iyi durumdayız, buna rağmen zam konusu yaza sarktı.


  • baba jo  (17.01.17 13:17:18) 
bazı stüdyolar kapandı.
diğerleri de ödemelerde güçlük çekiyor.
genel olarak iş akışı da durgunlaştı.
sektör için genel olarak medya diyeceğim.

yurtdışı bağlantısı varsa, yine ufak tefek bir şeyler oluyor, ama onun dışında "yaprak kımıldamıyor" ödeme konusunda.
  • blatta hiberna  (17.01.17 14:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.