[]

Temizmama.com dan mama alınır mı? (Kedi)

Normalde royal canin alıyorum. Temizmama iyi diye birkaç yorum okudum. Siz ne düşünürsünüz? Ayrıca kedi Yeni mamayı garipser mi sizce?
2. Soru ise sokaktaki kediler için. Geçenlerde bi link paylaşılmıştı hepsiburadadan. Bulamıyorum onu. Dışardaki hayvanlar için de mama önerir misiniz?



 
+1 köpeğim için bende düşünüyorum. kararsız kaldım.

numune istedim ama paketleri 12 kg şeklinde 3 kg halinde satışları da olsa uzun süreli deneme için daha verimli olurdu sanki?
  • mert adam  (17.01.17 10:10:28) 
Kedilerimiz için 1.5 yıla yakındır alıyoruz üçü de memnun. Hiçbir zararını görmedik.


  • yaren  (17.01.17 10:11:06) 
ben kedim için kullanıyorum, gayet memnunuz. bayıla bayıla yiyor. temizmama ucuz olduğu için sokak kedilerine de verebilirsiniz.

şüpheye düştüyseniz temizmama'nın numune gönderimleri oluyor. sitesine üye olup numune alımı yapın ücretsiz. kedi severse ona göre satın alırsınız.
  • dedimmidemedimmi  (17.01.17 10:12:56 ~ 10:13:47) 
Benim kedim hep temizmama'dan yedi. Hiç bir sorun yaşamadık çok da seviyor kerata.


  • matilda  (17.01.17 10:16:35) 
4 senedir filan buradan alıyoruz mama, hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Yediği tek mama Bonacibo Kitten zaten. 6yaşında bir tosun ama hala kitten :)
Geçenlerde Özdilek'te Whiskas indirimdeydi, deneyelim dedik yedi ve kustu hayvan.
Sokaktaki canlar için de yine Temizmama'dan Micho alıyorum, bayıla bayıla yiyorlar, fiyatı da çok uygun.
  • captainimsi  (17.01.17 10:40:17) 
alınır. alıyoruz. hem sokaktakiler hem de evdekiler için alıyoruz :)

sokaktakiler için micho +1
  • eeb  (17.01.17 11:17:10) 
Benim fıstığım micho yiyor, çok seviyor. 15 kiloluk aldım mama derdinden kurtuldum. :) herhangi bir şikayetimiz yok.


  • yirmisantim  (17.01.17 11:18:48) 
hem sokaktakilere hem evdekilere veriyorum. kimisi böbreklere zararlı dedi ama 3 4 senedir kullanıyoruz kötü bir şeyini görmedik.


  • argent dawn  (17.01.17 11:21:35) 
Ben bizim köpeğe buradan alıyordum ama geçenlerde hepsiburada'da kampanya vardı New Dog aldım. İzmir'e yakın, Salihli'de üretimi oluyor. Direkt oradan geliyor.

Temizmama'yı öneririm ama çoğu veteriner önermiyor.

Sokak kedileri için yine oradan ya da New Cat'i önerebilirim.

www.hepsiburada.com
  • teknikekip  (17.01.17 13:18:18) 
Bizim kedimizde de yavrularda da o dönem ishal ve gaz problemi yarattı. Ayrıca dışkılarından kan da geldi. Aynı problemi sokak kedilerine ayrılan micho mamadan yiyen arkadaşımın kedisi de yaşadı, onun da dışkısı kanlı geldi.

Sokaktaki kedilere dahi fit 32 veriyorum artık
  • kaymaktutmayansicaksut  (17.01.17 15:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.