[]

Satrançla ilgili hediye

Eşim satrançla ilgileniyor. Nasıl ifade ediliyor bilmiyorum ama güçlü bir oyuncu. Geçen ay il turnuvasına katıldı derece yaptı, hocalık teklifi falan aldı. Yanlış anlaşılmasın bunları düzeyine göre bir hediye almak için yazıyorum, çok hevesli ve akşamları online maçlar yapıyor. Şimdi böyle geliştirici kitap olur cd seti olur, bu tip materyaller var mıdır? Bir satranç takımı da alabilirim de evde oynayacağı kimse yok. İlgilenen arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi?




 
www.bener.org

şuraları bir inceleyin derim ben. daem chess studio diye bir program. eski tarihi önemli maçların da içinde olduğu bir programdı. benim hoşuma gitti. zamanında almıştım ama gazım geçti.
  • godsparticle  (17.01.17 00:16:02) 
aslında dekoratif satranç takımları var çok hoş onlardan alabilirsin. ya da kasparov'un falan oyunları-kitapları var da çok ilgili değilsin sanırım hangisini okuyup okumadığını bilemeyebilirsin.


  • dinsiz adam  (17.01.17 00:16:58) 
belli bi seviyedeyse zaten piyasadaki kitaplar onu çok kesmeyebilir ya da zaten göz atmıştır onlara. chess.com ya da chessbase gibi satranç siteleri/programları var değişik işlevlerde onlara yıllık üyelik alabilirsin eğer yoksa ama bunu sorgulaman lazım ve işine yarar mı onu sorman lazım o yüzden sürpriz olmaz. ya da normal kırtasiyede satılan ya da turnuva tipi değil de böyle hediyelik eşyacılarda satılan tipte bi satranç seti alabilirsiniz değişik temalarda oluyorlar, orta çağ, mitolojik, antik mısır vs vs düzenli oynamasa bile duruşuyla çok güzel bi hediye olabilir ki eve misafir gelince oynanacak bir set


  • nundu  (17.01.17 00:17:13) 
Chess.com üyeliği var sanırım. Satranç takımı zaten aklımda ama daha işlevsel birşey bulabilir miyim diye sormak istedim.


  • curukturpkokusu  (17.01.17 00:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.