[]

Sinir hastası mıyım?

"X'tir o y olsa duramazsın"
"Ay hadi inşallah"
"Ay olabilir mi böyle bi şey lütfen olsun çünkü"
"X sen misin"
"ortaya çıkartmış durumdur"
"Dedi x adam"


Gibi şeyleri okuyunca sinirleniyorum, geriliyorum, tokatlayasım geliyor bunu yazanları. Örnekler çoğaltılabilir tabi. Bu kadar klişe olmak zorunda mı bu uyuzlar diye düşünüyorum. Cipralex başlayayım mı acil?

 
xanax ile başla cipralex hafif kaçar


  • cekilmis gayfe  (16.01.17 22:47:08) 
Ota boka ilaç kullanılmaz. Bunlara gıcık oluyosun içinden şiddet yükseliyor diye ilaçlık olmuşun anlamına gelmez. Demek ki bunlarda seni rahatsız eden ve buna tepki göstermeni şiddet duygularını tetikleyecek derecede engelleyen bişey var. Herkesin sevdiği şeyleri sevmek zorunda değilsin. Herkes değilsin, senin kendine mahsus, nevi şahsına münhasır, bir ve tek birey olmaya hakkın var. Sen olma hakkına sahipsin.

Bu laflara kızabilirsin, buna da hakkın var. Fakat bu duygu seni daha ciddi durumlara karşı güçsüz hale getirecek bir şey. Çünkü elbette en az benim kadar bilirsin, dünyada öylesine ciddi sorunlar var ki, düşününce bu laflar sorun olmaktan çıkıyor, sinek vızıltısı kadar bile anlamı kalmıyor. Hayatın ne zaman ne getireceği hiç belli olmadığı için, her zaman güçlü olmak adına bu laflara kızmayı bırakmak, bu lafların sana hiçbir şey ifade etmemesini tercih etmek çok faydalı olacaktır. Yoksa bundan ötürü sinir hastası falan denmez sana. O kadar da değil.
  • yaren  (16.01.17 22:51:15) 
Ben de

X kim lan

Biri de demiyor ki x nedir

Gibi yazılara sinirleniyorum. 2. Kattaki evimin camindan atliyorum. Sakinlesiyorum.
  • sansli pipi  (16.01.17 22:54:20) 
bıkkınlıktır o hastalık olsa duramazsın. diyerek kamikaze yapıyorum.


  • belkider  (16.01.17 22:54:22) 
  • late viper  (16.01.17 23:05:50) 
@sansli pipi +1

çiçek koklar gibi 10 kez burundan derin nefes al ağızdan ver.

bi süre sonra kafa olacak zaten. hadi iyisin bu gecelik de yırttın.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (16.01.17 23:07:44 ~ 23:08:05) 
ilaç kısmını bilemem ama bu yaşadığınız şey zaten hepimizde ya da çoğunluğumuzda yok mu? aradaki tek fark, yukarıda saydığınız ifadelerin içeriği.

*"ali okula gel la", "ona öyle mi denir la?", "newton'ın evresnel kütle çekim yasasına aykırı la"
*hocam bence bu yanlış", "hocam, geçen başımdan şöyle bir şey geçti", "hocam ot, hocam bok"
*"canımız sıkıldıysa demek", "canımız çektiyse demek", "sevdiceğimi özlediysem demek"
"efendi beşiktaş/8taş", "adam fenerbahçe/şikecibahçe", "adamın dibi galatasaray/cincon" vs. aynen, hepiniz süpersiniz, hiç boktan olanınız yok. hepiniz başarılısınız, karakterlisiniz, mükemmelsiniz ama müsabaklar boş yere, öylesine devam ettiriliyor zaten. sizin takımın haricindekiler de bok.
"breaking bad izlemeyen ağıl maldır", "game of thrones izlemedin mi yoksa seni ezik?", "evet, hep, daima, mütemadiyen, her koşulda, her ortamda queen, pink floyd dinlerim. bunlar süper, şimdiki eserlerin hepsi bok, aksini iddia eden kesinlikle zevksizdir, yavşaktır, bir boktan anlamıyordur."

"bizim peder de kıztı işte bana", "bizim peder ağzıma s...", "senin peder ne iş yapıyordu?"


tamam, biz de nefret ediyoruz bunlardan ama şimdi bu boktan ifadeleri kullanan popülist, klişe tipler yüzünden neden vücuduma kimyasal madde sokayım ki?
  • m e b  (16.01.17 23:19:57) 
Lütfen başla. Zaten doktor denen şeyler de acayip gereksiz.

Şu özgüvene hasta oldum yemin ediyorum.
  • devilred  (17.01.17 00:16:48) 
Açıkçası "ortaya çıkarmış durumdur" diyenleri tebrik ediyorum ben, hala sözlük formatını düşündüklerini gösteriyor ve bence bazı başlıklarda yazılması elzem. "Demek ki bu kişi sözşük pespayeliğine geçti veröeöeye ve hala doormata uygun yazmaya çalılıyor, helal olsun" derim. Ben de foröata uymadığı haşde silinmeyen şeyler görünce delleniyorum mesela. İki nefes al ver, geçer.


  • aychovsky  (17.01.17 12:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.