[]

en iyi dolar hesabı

En iyi dolar hesabı hangi bankada veriliyor ? Kuru dürüst yansıtan mevduatı iyi olan banka adı alayım ?




 
enpara fena değil


  • turkuaz  (16.01.17 22:21:35) 
@turkuaz en para dolar olarak parayı çekmene izin vermiyor .


  • sorunvar  (16.01.17 22:22:03) 
enpara fena değil iyi fakat geçen gün dolarlar birden fırladığında dolar alış satışını kapatmışlardı. bugün enparadan bi karı aradı dedim sizden memnun değilim dolar alışını kapatmak nedir teknik bilmemne bilmemne zırvaladı ama yalan. enpara qnbden sonra bozdu bence ama yinede piyasadaki en iyi bankalardan.


  • freetakilir  (16.01.17 22:23:17) 
Enpara oranlar konusunda başarılı. Geçen dolar fırlandığındaki skandalıyla ilgili de sektörün içinden biri olarak gerçekten anlık yüklenmeyle ilgili teknik problem olabileceğini düşünüyorum.
Tabii ki teknik olarak böyle bir problem yaşamaları da skandal o ayrı.

  • hottamale  (16.01.17 22:31:31) 
enpara cidden dolar olarak çekmeye izin vermiyor mu? atm'yle alakalı değil mi bu? bazıları döviz verirken bazıları vermiyor. havalimanında falan dolar çekmek istesem dolar hesabımdaki parayı vermeyecek mi şimdi enpara?


  • der meister  (16.01.17 22:33:49) 
her atm döviz vermiyor ama dolar ve euro olarak para çektim daha önce. geçenlerde şubeyi de kullanabilir hale geldik sanırım, şubeden de çekilir.


  • stereoseyfi  (16.01.17 23:05:40) 
enpara doviz destekleyen finansbank atmlerinden ve finansbank subelerinde doviz olarak cekilebiliyor yaptim ordan biliyorum. kesin bilgi yayalim.


  • robokot  (17.01.17 00:05:50) 
doviz veren atm'lerden ve subelerden cekebiliyorsunuz. enpara


  • bollocks44  (17.01.17 00:32:05) 
Evet, usd cekip yatırabildiğn atm'ler az da olsa böyle bi hizmet var. En olmadı enpara'dan finans hesabına transfer edersin sonra finans şubesinden çekersin. Transfer de ücretsiz.
Bir de enpara dolara brüt 2.6 faiz veriyor. Diğer bankalar 1.8 veriyor hep. Sadece şu an ing e-turuncu ile 1 yıllığına 3 brüt veriyor.

  • dijalli  (17.01.17 01:40:10) 
Bir de genelde web sitesinde teknik sorun varken iphone app'DE SORUN YOKTU


  • turkuaz  (17.01.17 03:11:56) 
enpara döviz çekebiliyorsun. finansbankın döviz destekleyen atm listesine göz at.
karanfil sokak dost un önündeki atm dolar çekip yatırabiliyorsun örneğin.

  • battal gemalmaz  (17.01.17 15:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.