[]

Woocommerce - eklenti gibi

arkadaşlar selam, ücretli veya ücretsiz olarak woocommerce'de çeşitli eklentilere ihtiyacı mvar.

istediğim şey şu:

satın alım aşamasında; kullanıcıya normal bilgilerin dışında "kargoya teslim tarihi bilgisi" sorsun ve "etiket bilgisi" sorsun, etiket bilgisi bölümü textarea olabilir.

bunu yazabileceğim bir tutorial var mı? (kod bilgim var vaktim yok)
bunu yazabilecek biri var mı? (konuşurz detaylarını özelden)
veya bunun yazılmış bir eklentisi var mı? (satış formuna dilediğim kadar alan ekleme plugini vs.)

ve bu alanlar doldurulması zorunlu olsun istiyorum bu arada.

 
Satın alım aşamasından kastınız Checkout dediğimiz kısım olabilir mi? Eğer öyleyse eklentiler var. Codecanyon vs. bulabilirsiniz.
İhtiyaç varsa benim elimde eski sürüm bi tane olacaktı.
Dilediğiniz kadar ve çeşitte field ekleyebiliyorsunuz. Sipariş detaylarına giriyor.
  • kontinyu  (16.01.17 16:39:13) 
@kontinyu, peki bunu codecanyonda hangi anahtar kelimeyle aratmalıyım acaba?


  • tchuck  (16.01.17 16:43:37) 
"woocommerce checkout field editor"


  • teknikekip  (16.01.17 16:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.