[]

Kendi cevabını tiklemek

Merhaba,

Bakıyorum da bazıları kendi başlıklarında bunu yapıyor. Sorusuna cevap bulamamış ama başkasına verdiği bir ek bilgiyi falan tiklemiş. Benim için 'Cevap bu'/Toplam cevap oranı çok önemli değil ama kendi cevaplarımı da tiklesem baya yükselir ha bu. Sadece birkaç sorumda cevabı kendim bulduysam yazıp tikledim ki o soruyu sonradan aratanlar da görsün ama sorduğum bu değil. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bir de bazıları yazdığı cevaba tik gelmemişse cevabını siliyor, bu da yükseltiyor herhalde o yüzdeyi, öyle mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz peki?

Teşekkürler

 
allah başka dert vermesin diyorum ne diyim.tiklenmiş cevaplar arasında tiklenmemiş görünce duyurunun sahibi olduğu olduğu kolayca anlaşılıyor daha iyi oluyor.bunun dışında kendi yorumunu tiklemiş mi tiklememiş mi umurumda olmaz.


  • mungojerry  (16.01.17 03:43:24) 
megalomanliktan baska bir sey değil. farkli platformlardaki durumlardan dolayi da sık sık unutuyorum tik olayını. ben cevap verdikten sonra ister okusun ister okunasin zerre umrumda degil.


  • blue eyes white dragon  (16.01.17 03:46:38) 
Biri cok tik alsa az tik alsa bir sey mi degisecek. Bosver ne yaparlarsa yapsinlar. Zaman zaman istenmese de gercekleri soyleyen kisilere tik vermiyorlar. Tik olayi gereksiz bir sey zaten. Biri az almis cok almis bir seyi degistirmez.


  • Traveller  (16.01.17 05:43:03) 
Ben telefondan takılıyorum çoğu zaman. Bildirimler kısmı olmadığı için kendi cevaplarıma da tik koyuyorum artık. kontrol ederken kolay oluyor. Tiksiz görünce yeni yazılmış olduğunu anlıyorum. Ne işe yaradığını da bilmiyorum oran falan denmiş ama neyin oranı anlamadım.


  • cahs  (16.01.17 06:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.