[]

Steam hakkında soru

Steam şöyle bir şey mi? Bir sürü oyun var, uygun fiyatları da. Yüklüyoruz, bilgisayar gereksinimleri sağlarsa oynamaya başlıyoruz. Sağlamazsa geri iade olayı var mı? Gta san andreas baktım 24 tl imiş. Çok iyi geldi fiyat. Ama şu anki Pc pek iyi değil,kaldırır mı bilmem.




 
evet 2 hafta içinde iade edebiliyorsun ama 2 saatten az oynamış olman gerekiyo. sistemin kaldırıp kaldırmadığına 2 saatten az sürede karar ver yani.


  • rotten head  (16.01.17 01:41:35) 
Aynen öyle ancak ben olsam san andreas'ı korsanlayıp indie yapımcılardan beğendiğim oyunları alırdım 24 liraya.


  • herp  (16.01.17 01:43:07) 
Oyun iade ve geri ödeme talebinde bulunmanız için birkaç şart var.
Satın almanın üstünden en fazla 14 gün geçmesi,
2 saatin altında oynayış süresi,
Alışverişin Steam üzerinden yapılmış olması.
Bu koşullar dahilinde deneyip beğenmediğiniz yada satın almanızın ardından indirime giren oyunu iade edip paranızı geri alabilirsiniz. Geri ödemeyi satın aldığınız ödeme aracına yada steam cüzdanınıza yaptırabilirsiniz.

diyor sitesin de.
  • cekingen fil  (16.01.17 01:43:34) 
san andreasta müziklerin bir kısmını kaldırdılar diye biliyorum copyright muhabbetlerinden dolayı.

@herp in dediği gibi korsan çek bence de.
  • mattiadestro  (16.01.17 01:46:51) 
hiçbir oyun korsan oynanmamalı deneme amacı dışında bana kalırsa bunu böyle bırakayım.

ikincisi ise o kadar eski bir oyun için 24 lira çok zaten o yüzden indirim dönemlerinde 10 liranın bile altına belki birkaç gta oyunu birden alabilirsin.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.17 05:21:09) 
gta 5 hariç tüm seri 12 liraya aldım steamden. O fiyat fazla yani. İndirim bekleyin. Hem o zaman pc kaldırmasa da dokunmuyor insana. Pc değiştirince oynarsınız koleksiyon olur.


  • alaimisema  (16.01.17 09:25:36) 
Steam korsan platform mu? Ben legal sanıyordum ama fiyatlara da anlam veremiyordum. Oyun şirketleri aksiyon almıyor mu bu duruma?


  • basubadelmevt  (16.01.17 13:25:27) 
hayır steam korsan değil. korsan çek diyenler oldugu icin oyle bir şey deme ihtiyacı duydum ben.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.17 15:50:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.