[]

tirnak kenarindaki etleri bakim/onarim

selamlar,

simdi bende kendimi bildim bileli bu tirnak kenarindaki kalkan derileri soyma hastaligi var. tirnak yeme falan yok, sadece bu kenardaki kalkan derileri diger elimle soyuyorum. soydukca tekrar kalkiyor boyle boyle yukariya dogru ilerledim ve igrenc bir goruntu oldu. egzama gibi resmen.

bu salakliktan kurtulmaya karar verdim ama kendim birakmakla birlikte destek icin krem falan kullanmak istiyorum ki bi an once goruntude duzelme olsun. goruntude duzelme olunca yapmak daha zor olur benim icin de.

ordaki deriyi en saglam sekilde onaracak krem hangisidir?

bu arada yurtdisinda yasiyorum global bi marka olmasi lazim turk markasi degil.

simdiden cok tesekkurler.

 
Deri kendi kendini onarır, siz düzenli şekilde nemlendirici herhangi bir krem kullanın, soğuklarda eldiven takın, bulaşığı eldivenle yıkayın, temizliği eldivenle yapın, elinizi ağzınızdan çekin göreceksiniz ki bitme noktasına gelecekler zaten.


  • herp  (15.01.17 23:12:11) 
eldiven ve vazelin diyen herkese katılıyorum. başka hiçbir şey düzeltmiyor benimkileri. artı manikür de iyi geliyor.


  • headredhead  (15.01.17 23:17:52) 
vazelin işe yarıyor. gözle görülür derecede hemde. yeter ki uzayanlar iştah kabartmasın.


  • bruceandwayne  (15.01.17 23:23:24) 
duştan sonra yumuşayan o derileri güzelce kesip, törpüleyip vazelini sürüyosun bol bol, o çirkin görüntü yok oluyooo.


  • livaist  (16.01.17 01:41:13) 
sally hansen ya da mavala'nın tırnak eti yağlarından al.


  • kayranin kedisi  (16.01.17 13:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.