[]

Amazon'dan 160 TL ye ayakkabı almak mümkün mü?

Biri dedi. Columbia, 500 küsür TL ederi olan ayyakkabıyı amazondan 160 liraya almış. Ben inanmadım çünkü en son 70 tl vergisi vardı bunların. Gerçekten 160 liraya almış olma ihtimali var mı?




 
ayakkabı vergisi yalan. ama şu an 30 euro üzerine vergi var, o kadar uyguna gelmeyebilir.


  • mattiadestro  (15.01.17 21:58:09) 
evet var. geçtiğimiz zamanlarda columbia için uygun indirimler yaptılar. şu an arkadaşın dediği gibi ekstra kargo çıkıyor ama 1 ay önce aldıysa yalan değildir.


  • yüzyıllık yalnızlık  (15.01.17 22:08:04) 
evet mümkün. aylar önce puma almıştım 150 tl'ye. 2 hafta önce yine bir puma aldım aslında aynı fiyata aldım ancak dolar uçtuğu için bu sefer 220 tl'ye falan geldi.

fakat bugün itibariyle 30 euro'luk gümrük muafiyet sınırı yürürlüğe giriyor.
  • halitkin  (15.01.17 23:03:15 ~ 23:03:40) 
Senin tek ihtiyacın bu konu bence, o ayakkabı olmak üzere bir sürü ürün alan/tavsiye isteyen/deneyen/takaslayan ve gereksiz yorum atıp blok hakedenler var bu konuda.

forum.donanimhaber.com

Edit: Ayakkabı konusunda Amazon içeriğindeki ölçüler genelde tutarsız oluyor eğer imkanın varsa ayakkabıyı buradaki bir mağazada (boyner vb.) deneyerek sipariş et.
  • EkimBebesi  (15.01.17 23:15:17 ~ 23:19:19) 
Doğru demiş. Zaten şu anki gümrük sınırının gelmesinin en büyük nedeni o Amazondaki kolombiya, north face, cek volfskin kampanyasıydı bence. Türkiye'ye oranla %70lere varan indirimler olunca bakanlık haksız rekabet mıymıy vıyvıy diyerek indirdi üstlimiti.


  • herp  (15.01.17 23:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.