[]

20 yaşındaki kız 40 erkek

Şimdi boyle bir ilişkiye nasıl bakıyorsunuz ?

Erkek zengin değil ,yakışıklı da değil.Sizce kız bu adamdan nasıl etkilendi ?
Adam 9 ay boyunca kız tarafını peşinden gidiyor.Şu an ise kız deli gibi adama aşık.Nasıl bir şey bu ?

 
Turkiye'de erkekler biraz gec olgunlasiyor. Evlenene kadar aileleri ile yasiyorlar. Anneleri kilotlarini yikiyor falan. Kizlar da bir erkek gelecek beni kurtaracak pembe hayalleri ile yasiyorlar. Bu psikolojiyle her sey mumkun.


  • Traveller  (15.01.17 11:59:54) 
Buyu yaptirnis pic


  • ykyt  (15.01.17 12:03:02) 
Pedofili


  • glamdr1ng  (15.01.17 12:07:02) 
gençler bana da mantıklı gelmedi.Kızın da mantıklı açıklaması yok .


  • sorunvar  (15.01.17 12:11:30) 
Sevismisler ise, kiz seksi ask ile karistiriyor.


  • thewizardofearthsea  (15.01.17 12:22:21) 
Adamın derdi seks.
Kız da aptalın teki. O yaştaki adamın işi gücü bi geliri belki arabası fln vardır. Kız da bunlara tav olmuştur.

Benim de ünideyken bi kız arkadaşım vardı. Çalıştığı marketteki 42 yaşındaki patronundan hoşlandığını öğrenmiştim.

Hey gidi gençlik depresyonlarım...
  • mahone  (15.01.17 12:24:34) 
@mahone işi gücü arabası olsun ya .42 yaşında .Sonuçta 30 yaşında da bunlara sahip olan insan çok .


  • sorunvar  (15.01.17 12:26:23) 
daddy issue


  • fasulyek  (15.01.17 12:30:05) 
Daddy issues
Kızın küçükken ailesiyle olan ilişkisi ileriye yansır. Babasıyla problemi varsa ya da küçükken yeterli yakınlık kuramadıysa onu hep arar. Zenginlik her zaman tek kıstas değil

  • jazzabel  (15.01.17 12:32:13) 
Kendinden büyük erkekten hoşlanması normal. Erkeği parası pulu olmasa belirli bir gücü olabilir. Örnepin, öğrenciler öğretmenlerine, kadın çalışanlar patronlarına aşık olabilirler ya da buna eşdeğer bir karizma bulabilirler. Bu hatta neredeyse klişe derecesinde yaygın görülen bir şey. Adamın da orta yaş krizi döneminde çıtır öıtır kız istemesi neredeyse klişe.


  • aychovsky  (15.01.17 12:34:35) 
Yaş farkının fazla olduğu ve küçük tarafın henüz ergen olduğu ilişkilerde kadın-erkek fark etmeksizin sorgulanması gereken şey yaşı küçük olanın değil, büyük olanın ilgisi olmalı bence. 20 yaşındaki bir kadın veya erkek 40 yaşında; yaşını almış, karakteri oturmuş, daha bilgili ve tecrübeli olması beklenen taraftan etkilenebilir. Bu etkilenme hayranlık da olabilir, hoşlantı da. Asıl tuhaf olan 40 yaşındaki birinin körpe, muhtemelen öğrenci, tecrübesiz birinden hoşlanması ve 9 ay peşinden koşması bence.

Zenginlik veya yakışıklılık dışında bir sürü etken var, çok sığ bir yorum olmuş bu.
  • pike  (15.01.17 12:35:48 ~ 12:36:33) 
pike+1
akli basinda, saglikli bir erkek, gercek bir adam birakin pesinde kosmayi, kendisine romantik hislerle yaklasan bir genc kadina bir baba, bir agabey gibi yaklasip bu durumun yanlisligini anlatmali, gerekirse destek gormesini saglamali.
yahu toplum ne hale gelmis? bunlarin cevresinde hic mi mantikli bir insan yok? bu adamin bir anasi babasi kardesi arkadasi yok mu? neden karsilarina alip konusmuyorlar?
bir de mali mulku yok, yakisikli degil falan demissiniz, bunlar olsa olmasa da anasi babasi yasindaki adamla ilgilenmesi normal midir? siz kendi ailenizde boyle bir iliski icin ne dusunursunuz? mudahale etmez misiniz?
  • mavicorap  (15.01.17 13:10:45) 
Daddy issues hakkında ne biliyorsunuz da atıp tutuyorsunuz acaba?
Benim 4 yılı devirdi ilişkim. 18dim başladığında, o 36 idi.
Seviyoruz, mutluyuz, kime ne?
  • bir nick var benden iceri  (15.01.17 13:13:04) 
bir nick var benden iceri bize anlatır mısın ? Nasıl yaşlı bir adama aşık oldunuz ? Nedir sizi etkileyen şey ?


  • sorunvar  (15.01.17 13:33:16) 
@bir nick var benden içeri annemden biliyorum. psikiyatrist bunu söylemiş. Daha fazla bilgi için john bowlby gibi insanların araştırmalarına bakabilirsiniz. Psikanaliz freud üzerine şeyler okuyabilirsiniz. Her kurama katılmamakla beraber bazı şeyler genel olarak kabul edilmiş gerçeklerdir. 0-2 yaş ve 6 yaşına kadar ailenizden gördüğünüz ilgi ve davranış biçimlerinin ileriye olan etkileri gibi.


  • jazzabel  (15.01.17 13:46:10) 
sevginin yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bence kız zamanında yaşıtlarıyla takıldı ve onların olgunluktan uzak olduğunu anlayınca karşısına da bu adam çıktı ve tam istediği olgunlukta biri kendi düşünce yapısına da uyuyor ve öyle ilişkileri devam etti.

  • powerpufgirl  (15.01.17 13:59:21) 
Ben de daddy issues, olgunluk ve hayranlik karisimi oldugunu dusunuyorum kadin acisindan. Erkek acisindan bilmiyorum gercekten ve merak ediyorum. Kiz tarafinin etkilenmesi su durumda kolay evet. Zaten daha ne gormus yani, manipulasyona acik kucuk tatlis bir beyni var. Bu durumda pike +1

bir de su soruda soyle bir cevap gormustum ve bilmiyorum, azicik ilgili iste, taraflardan birinin gorusu yani birinci agizdan. (www.eksiduyuru.com)

"27e 19k iliskisinde e tarafiyim.

Hacim sorun olurlu gorunuyor. Ama ben deneyin diyecegim. Kiz kucuk degil neyin ne oldugunu bilebilecek yasta. Ama kendi iliskimde hep sorgulamam kizi manipule mi ediyoum? Beni seviyor mu hayranlik mi duyuyor seklinde idi. Siz de bu sorulari sorun. Zamana yayin en dogruya karar vereceksinizdir.
Ayrica kendi iliskimden ornek vereyim. Gecen benden cocukca seyler istiyor. Ya otur kiz yerine dedim. Simdi baktigimda ulan keske kirmasaymisim kizi diyorum. Yani karsinizda cogu zaman bi kiz cocugu ile basbasa kalacaginizi hesaba katin. Kirmayin kizi. Siz onunla cocuk olursaniz o da sizinle yetiskin olur. Hayirlisu olsun hakkinizda"
  • yuzır  (15.01.17 14:19:34 ~ 14:21:58) 
Psikoloğum ben, dolayısı ile freud hakkında da daddy issues hakkında da sizden çok şey biliyorum. En azından her yaş farkı olan ilişkiye ilişkinin dinamiğini bilmeden daddy issues yaftasını yapıştırmamak gerektiğini biliyorum.


  • bir nick var benden iceri  (15.01.17 15:11:04) 
daddy issues +1


  • itachi uchiha  (15.01.17 17:25:53) 
Ulan iki yabancı dizi izleyen geliyor buradan daddy issues diyo. Herkes her şeyi biliyor. 40 yaşındaki adam sorgulanmalıymış... Hadi ben de kız adamı kullanıyo arabasıyla geziyo diyorum onu sorguya alalım. Yok yok adam onun aslında seks partneri ve kız salağa yatıp hepinizi kandırıyor. Veya adamı çevresini genişletmek için basamak yapıyor. Vazgeçtim hayatlarının aşklarını yaşıyorlar. Hangisi doğru ahali? Iyiden iyiye mahalle karısı muhabeti.....

20 yaş küçük değil. Çoğunuzun annesi ninesi 20 yaşında evli ve 2.çocuğa hamileydi. Zaten küçük çevrenizin dışına ve dünyaya bakarsanız bunların sandığızdan yaygın olduğunu göreceksiniz.
  • icelik  (15.01.17 18:24:50) 
çok ciddi bir yaş farkı daha doğrusu yaş farkından ziyade küçük olanın yaşıyla birleşince daha vahim bir hal alıyor. Adam kızın babası olacak yaşta, daddy vardır yoktur bilmem, o yaşta kızların da oğlanların da aklı bir karış havada. tamam cinsel istismar var diyemeyiz ya da çocuk istismarı, sonuçta reşit ama reşit olalı birkaç yıl oldu diye o kişinin çocuk olmadığını söylemek doğru değil evet hukuki olarak çocuk olmayabilir ama kafa çocuk, o yaşta bir kızın flört edeceği, ilişki yaşayacağı erkekler en fazla 23-24 bandında olmalı, 40 ne?
bu durumda asıl sorumlu yaşı büyük olan taraftır, o yaşlarda kızlar da oğlanlar da kendilerinden yaşça büyük, belli şeylere sahip insanlara hayranlık duyup bunu aşk sanabilir, diğer taraf bu durumu istismar etmemeli.
yoksa 20 yaşında ergen, daha çocuk sayılabilecek, daha fiziksel, ruhsal,duygusal olgunluğunu tamamlamamış genç kızla, 40 yaşındaki bir adamın seksten başka paylaşacak neyi olabilir? Ki o bile sorunlu bu şekilde.
Haa kız da adamı maddi olarak sömürüyordur, farkındadır, alan memnun satan memnundur ali ağaoğlu örnekleri gibi, diyecek bir şey yok
ama aşk-sevgi falan geçin bu işleri diyorum
  • limoncello  (15.01.17 18:42:31) 
uzun uzun yazmaya gerek yok: daddy issues +1


  • jangbogo  (15.01.17 18:52:40) 
daddy issues ya da değil, önemli olan mutlu olmak ve mutlu etmek.
gerçekten sevdiğinize ve sevildiğinize inanıyorsanız, o zaman "hayır, bunun nedeni daddy issues" diyerek ilişkinizi bitirmeniz anlamsız olacaktır.
karşınızdaki insan babacan biri olmak zorunda da değil.
yani 40 yaş dendiğinde, illa babalık yapan olgun erkek diye düşünmeye gerek yok.
kişilerin karakterlerini, deneyimlerini, içlerini bilemeden yorum yapıyoruz sonuçta.

baba travması üzerine çalıştıktan sonra ilişkiden özgürleşmek isteyebilirsiniz, ama istemeyebilirsiniz de.
yine de, durumun baba sorunlarıyla ilgili oluşu, var olan hisleri ortadan kaldırmaz ya da yok saymak için neden teşkil etmez.

ancak ilişkide sorunlar varsa ve bunlar o baba sorunlarıyla ilintiliyse, bazı kalıplar tekrar ediyorsa, babayla ilgili sorunlar çözüldüğünde, kadın ilişkiye daha net ve objektif bakmaya başlayabilir.

baba sorunu ya da değil, hayatta böyle şeyler oluyor.
aşk aşktır.
kötü niyet olmadığı ve yaşlar reşit olduğu sürece, bunu sorgulamanın anlamı yok.
  • blatta hiberna  (15.01.17 22:40:55 ~ 16.01.17 10:52:35) 
20-40 fazla iddialı.

9 ay boyunca peşinden koşup sonra saldıysa kız ego yapmıştır.
  • lcha  (16.01.17 10:19:16) 
daddy issues +1


  • humat  (16.01.17 18:26:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.