[]

chp neden sokağa inmiyor

15 temmuzda da görüldüğü gibi darbe sırasında halkı dokağa çağırmanın meşru olduğunu biliyoruz.şuan meclise hatta tüm türkiyeyr darbe vurulmaktadır.ve meclis vasfını yitirmiştir.mecliste oy kullanmak kürsüde konuşmak vs hiçbirşeyi değiştirmicek.bunları göz önüne alarak soruyorum 14 milyon oy alan bir parti neden meydanlara inmiyor ?




 
Sivil olmana rağmen ağzını burnunu eline veriyorlar da ondan (:


  • herp  (15.01.17 02:26:49) 
Ne desek gg.


  • empty man  (15.01.17 02:26:53) 
inmeye hazirlaniyor su an.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (15.01.17 03:09:49) 
canımızı sokakta bulmadık da ondan.

@eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum kaynak kabalar glb
  • dedi ayca  (15.01.17 03:33:55) 
kitlenin çoğu konformist. konformist olmayanlar da gezi, ergenekon vb. olaylarda kendilerini göstermelerine rağmen somut bir fayda elde edememişti. sinmiş vaziyette. parti teşkilatlanması zaten yerlerde.

tamamen buna kanalize olsalar bile ohal yetkileriyle donanmış bir devlet gücü ve ak parti fanatiği milisler ile yüzleşecekler. başarı şansını düşük görüyorum.
  • zgrydn  (15.01.17 03:37:25) 
hazirlaniyor dedim hazirlanmasi sadece bi sene surer.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (15.01.17 03:41:59) 
Klasik CHP'li sence bu havada sokağa çıkar mı?


  • turkuaz  (15.01.17 09:04:06) 
CHP sokaga ciksa ne olacak ki? AKP ve MHP oyunu mu degistirecek?
Insarin dusunceleri cok kesin. Kimse kendini ve partisini elestirmiyor.

  • Traveller  (15.01.17 09:27:05) 
Çünkü CHP "muhalefet nasıl yapılır göreceksiniz" dedikten sonra Binali'yle kuliste çay içip muhabbet eden bir genel başkana sahip. İçinde direnme potansiyeli olan tek tük sağlam vekilleri de harcıyorlar, marjinalize ediyorlar.

Mesele sadece evet/hayır meselesi değil. CHP gerçekten inandığı bir ilkesi varsa, bunu savunmak için sokakta olmalı, kendine alanlar açmalı. Ha yok ben %20-25 bandında gezerim, bana yeter diyorsa zaten "anayasaya aykırı ama evet diyeceğiz" tavrını sürdürüp etkisiz eleman olmaya devam eder.
  • sevgikusunkanadinda  (15.01.17 10:42:43) 
@sevgikuşunkanadında +1

cevaplar içinde "evet oyu verecekler karar mı değiştirecek" diyenler olmuş. ekonomik boykot başkasın bakalım, kimse işe gitmesin kepenkler kapansın.'evet' kitlesi bi aç kalsın ozaman gör kararları nasıl değişiyor.hükümet bile değişir.
  • follow rivers  (15.01.17 11:09:54) 
@sevgi ve follow

Ama o zaman saldirmaya baslayacaklar baltayla satirla copla...
Sonra vergi denetmenleri gelecek...
Sonra kepenk kapatmak yasaklanacak...
Dogu'da bunu yapan Kurtler var nasil perisan durumdalar gormuyor musunuz?
Protesto bir amaca ulasmak icin yapilir. Ben bir seyin degisecegini sanmiyorum.
  • Traveller  (15.01.17 12:04:05) 
@Traveller ben de bundan bahsediyorum tam olarak. Şiddeti ifşa edecekler, cezaları, kendilerine yönelen her türlü zulmü ifşa edecekler ve tüm tonlarıyla karşı koyacaklar. Taviz böyle alınır. Direniş böyle kazanılır. Kürtler kendilerine her türlü zulüm işlendiği halde yan yana durabildikleri, tavır alabildikleri için bir halk olabildiler. Her şeyin güllük gülistanlık olduğu bir yerde muhalefet etmek, "güya" direnmek kolay iş. Zor olan şimdiki.

Ama balık baştan koktuğu için bu tavır koymanın gerçekleşmesi ihtimali az, sen de bu konuda haklısın.
  • sevgikusunkanadinda  (15.01.17 12:51:23) 
hdp'liler hendek vakalarında bunu denediler. ağızlarının payını aldılar.selahattin hapse atıldı bin kişiyi bile toplayamadılar.

kararsız kalan anap, demokratparti, bbp, mhp ve akp'lileri evete yönlendirmekten başka bir şeye yaramaz. şu anda akp'lilerden bir kısım acaba diyor. tayyip tamam başkan olsun sonrası ne olacak korkusu yüzünden acaba diyor. kararsızları hayıra kanalize etmek istiyorsanız sokak olayları çözüm değil.
Adam bilale anlatır gibi anlatmış.
eksisozluk.com
  • gotic  (15.01.17 13:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.