[]

Sennheiser Kulaklık Önerisi

Aşağıdaki modellerden birini almayı düşünüyorum. Hem ofiste hem de dışarıda kullanmak için telefonla.
Bunlardan birini kullanan, memnun olan ya da olmayan var mıdır?
Hangisini önerirsiniz?

1) Sennheiser PX 200-IIi
(git:sennheiser.com.tr )

2) Sennheiser HD 4.30s
(git:sennheiser.com.tr )

Teşekkürler şimdiden!

 
ikisini de denemedim ama ozelliklerini goz onune alirsak durum soyle:

1) px 200-IIi
frekans tepkisi araligi daha genis. onemli bir kistas bence. ama kulakustu oldugu icin uzun sureli kullanimda rahatsiz edebilir. ama yine kulakustu oldugu icin disarda kullanmak daha rahat olur.

2) hd 4.30s
empedansi da frekans tepkisi de daha dusuk ama izolasyonu cok iyidir kulagi cevreledigi icin. bu sebepten daha rahattir. ama disarida kullanmak dert olabilir. tam ev-ofis ortamina gore.

ben ikisini de secmezdim. bu fiyatlara daha ust modellerin ikinci ellerini alirdim ya da sifirlarini yurtdisindan birileri araciligiyla getirtirdim. sennheiser olmasi sart degilse de (ki bence degil) audio-technica ya da grado modellerine bakardim.

illa ikisinden biri olacaksa da px 200-IIi derim cunku benim icin ses kalitesi rahatliktan once gelir.
  • hopeless  (15.01.17 01:47:32 ~ 01:48:32) 
2011'den beri sennheiser px 200-IIi kullanıyorum. Harika bir kulaklık, kulak üstünde ağrı yapmıyor, dışarıya asla ses vermiyor yalıtımı çok iyi, süngerleri rahat dediğim gibi ağrı yapmıyor, en az 1 saat kulağımda takılı geziyorum her gün. Sporda bile kullandığım oldu. Telefonla uyumu da çok iyi. Tek bir eksisi var, bu kulaklığın tamiri yok, bozulduğunda eğer istanbul'daysanız, metan'a götürüp garanti kapsamında bozulduğunu söylüyorsunuz, sıfırıyla değiştiriyorlar en kısa zamanda. Garanti kapsamında 2 kez bozuldu, 3.sünü kullanıyorum şu an, bu 2 senedir bozulmuyor maşallahı var. :)

diğer kulaklık hakkında fikrim yok, bir diğer sennheiser kulaklığım: momentum on ear. Onu da tavsiye ederim ama bütçesi daha yüksek.
  • amelie poulain  (15.01.17 02:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.