[]

Tampon için kaskoyu deldirmek ve tramere işlenme riski alınır mı?

tampon'da küçük bir kırık için kaskoyu devreye sokmaya gerek var mı? ileride hasar kaydı var hemşerim derler mi? tampon ekspertize dahi girmeyen bir parça. tamponu sanayide tamir ettirmek mi mantıklı olan.

i.hizliresim.com


 
Bunu hasarı kaskonuzun anlaşmalı olduğunu mini onarım servisi ile görüşmenizi tavsiye ederim. Mini onarıma girerse (düşük olsa da girme ihtimali var) orada yaptırın, tramerde görünmez. Girmez derlerse sanayiden fiyat alınabilir 100-200 lira civarındaysa yaptırılabilir.
Ben araç alacak olsam tampon hasarına hiç takılmam ama ölücü tayfa sağolsun en küçük şey bile pazarlık kozu olarak kullanılabiliyor. Bu tamamen ne tip bir alıcı ile karşı karşıya olduğunuzla ilgili. Risk almayayım derseniz mini onarım veya cepten yaptırma seçeneğini değerlendirin derim. Kaskodan yaptırmanız hasarsızlık indiriminizi de bozacak, seneye kasko yenilemesinde belki çok daha büyük bir ödeme olarak karşınıza çıkabilecektir.

  • hadi hadi  (14.01.17 20:42:08) 
Kasko poliçenizin de etkisi var böyle konularda. Şöyle ki, bazı poliçelerde o yıl içinde gerçekleşen ilk hasar için kasko delinmiyor,yani hasarsızlık bozulmuyor. İkinci kazada hasarsızlık indiriminiz bir basamak geriliyor (%40 ise %30a dusuyor). Üçüncü kazada sıfırlanıyor.

Benim kaskom böyle olduğu için iki kez tamponu kaskodan yetkili serviste yaptırdım ve bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Kayda geçme konusundaki cekincenizi de anlıyorum ancak ilgili kaydın tampon tamirinden kaynaklandığını alıcılara belgelerseniz sorun olmayacaktır.

Tampon tamiri yüzünden fiyat kırmaya çalışacak ölücüler ise ne yaparsanız yapın bir bahane bulacaklardır.

Ben olsam kaskodan yaptırır ilgili tutanakları faturaları fotoğrafları vs. sakladım.
  • md11  (14.01.17 20:53:13) 
Araç bmw gibi duruyor. Serviste değiştirirsen çok para işler gibi hasar kaydına. Ki hasar o kdr büyük değil. Gözüktüğü kadar basit ise dursun. Rahatsız ediyosa onu spreyle fln tutturuyorlar ama yine atıyor sonra.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (14.01.17 23:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.