[]

çorumluları nasıl bilirsiniz?

evet, nasıl:)




 
"Senin yaptığını Çorumlu yapmaz" sözünden mütevellit ön yargı oluşmuş olabilir ama benim tanıdığım Çorumlular çok iyidir.


  • Wolfware  (14.01.17 19:05:27) 
Bende Çorumlu insanları genelde iyi bilirim bir adet enişte var o da gayet saygılı insan.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.01.17 19:06:40) 
Tek bildiğim çorumlu "çorumlu amir"
www.youtube.com

  • powerpufgirl  (14.01.17 19:14:57) 
sevgilini memleketine göre mi seçecen afdasdfsad her memleketten çıkan adamın iyisi de olur kötüsü de


  • cekilmis gayfe  (14.01.17 19:19:00) 
bir ibrahim kaypakkaya'yı bilirim. yiğittir o da. onun dışındakilere kefil olamam.


  • dinsiz adam  (14.01.17 19:20:07) 
Leblebiyle güzel gider.

İyisi de var kötüsü de, genellemeyle bir yere varılmaz.
  • razvan rat  (14.01.17 19:20:15) 
İyi otomobil kaloriferi yapıyorlar.


  • hayde bre  (14.01.17 19:27:28) 
hayatımda hiç çorumlu tanımadım ama çorlu'da doğup büyüdüğüm için belki de onlarca kez çorumlu sanıldım. viski deyince jack daniels hocam diyen adam gibi, ben de çorum denince aa leblebi hocam diyen adamım. gerisini bilmiyorum. bir de ne alakaysa çorum deyince aklıma çatalhöyük ve alacalı bulacalı bir şey geliyor. o alaca neden, bilmiyorum. coğrafya dersinde görmüştük sanki öyle bir şey. nasıl desem, peribacalarının çeşitli baharatlarla tatlandırıldığını ve yenebilir olduğunu düşün. çorum'da öyle şeyler varmış gibime geliyo. nasıl kazımışlarsa kafamıza leblebi diye, şehirdeki her şeyin yenebilir olduğunu düşünüyorum.


  • der meister  (14.01.17 19:29:27) 
Üniversitede çorumlu bir arkadaş vardı. Çorumda olan bir olayı anlatmıştı. Adamın biri bir kadının peşinden koşmuş..kadın yüz vermemiş buna. Kadın ölmüş o sıralar. Adam kadının cesedini mezardan çıkarıp ilişkiye girmiş. Sabah halk yakalamış bunlari o halde

4 yıl boyunca ölüyü siken diriyi ne yapmaz diyorduk çorumla ilgili muhabbet olunca
  • Cruyff  (14.01.17 19:29:51) 
çorumluyum buyrun


  • tavish11  (14.01.17 21:04:32) 
Çorumlu bir aileyi çok yakından tanıdım. Bu kadar bencil, bu kadar paragöz, bu kadar herşeyi ben bilirim başka kimse bişey bilmez havasında olan başka bi aile tanımadım. Yanlarında çalıştırdıkları kişilerin ücretlerini zamanında vermezler, geciktirdikçe geciktirirler, insanlıklarını yitirmişler. daha anlatırdım da bu kadarı yetsin.
İçlerinde bir kardeşleri var sanki onlardan biri değil. Vicdanlı, insancıl, yardımsever... Onu da sömürüyorlar.

Bir aileden bile her türlüsü çıkıyor, memleketten haydi haydi her türlüsü çıkar.
Yalnız çorumluyla iş yapar mısın deseler bundan böyle 3 değil 300 kere düşünürüm.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.01.17 21:13:40 ~ 28.01.17 11:58:57) 
memleketinden utanıp sorulduğunda "ankara" diyenini biliyorum.


  • 4seneayniyerdeduramam  (14.01.17 21:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.