[]

epilasyon sorusu?

yaptırıp da memnun olan var mı? kime sorsam boşa para verdim diyor. sizin deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?




 
İyi bir yerde yaptırmamışlardır ben 3-4 farklı yerde yaptırdım hepsi de iyiydi ortak noktaları güzellik merkezi değil hastane tarzı yerler olmalarıydı.
6 seansta tüyler azalmaya başlar 12 seans gibi de tamamen biter (tabiki vücudun farklı yerlerine göre değişir ben bacak için örnek verdim)
Yarım bırakırsanız eğer tekrar az da olsa çıkar ama büyük rahatlık ve bence yıl hesabına vurarsak ağda vs ye göre daha hesaplı
  • powerpufgirl  (14.01.17 16:22:23) 
memnun olunmamasi soz konusu degil cunku ugrasmiyorsun bu harika bir kere. unutuyorsun oyle bir sey oldugunu. dene ilk seansta anlayacaksin. saglik acisindan nedir ne degildir bilmem ama.


  • tiredpanda  (14.01.17 16:59:21) 
bence teknolojinin en faydalı icadı. mesele her an kılsız, pürüzsüz olmak, "ideal kadın" olmak değil. mesele bu konu hakkında bir daha hiç düşünmemek. hijyenik hissetmek her an her dk. deniz, havuz seanslarının sancılı olaylara dönüşmemesi. mesele, hesap etmeden sevişebilmek.

bence doğru sonuç alamayanlar ya yanlış makineye gidiyor ya da ciddi hormonal problemleri var.ben zaten çok kılı tüyü olan biri olmadığım için çok hızlı sonuç aldım. zaten paranızın yanmasını istemiyorsanız epilasyona başlamadan önce bir kadın doğum doktoruna gözüküp hormonlarınıza baktırmanız öneriliyor.

estetikmed önerebilirim istanbul'da birden fazla yerde şubesi var. kampanyaya denk gelirseniz hesaplı bir paket satın alabilirsiniz.
  • mrsmoon  (14.01.17 17:27:01) 
güzellik merkezlerine güvenemediğim için hastanede yaptırıyorum ben. hijyen konusunda içim fazlasıyla rahat. ben 4.seanstayım baya bir azalma oldu çıksa da bebek tüyü gibi çıkıyor.

tüy yapısı, sarışınlık falan etkiliyor biraz epilasyon cihazının etkili olma derecesini. benim tüy yapım tam epilasyona uygunmuş mesela. o yüzden çabuk etki etmiş olabilir. ama gerçekten sürekli rahat ve temiz hissetmek bununla birlikte zamandan tasarruf etmek çok güzel bir şey.
  • muslugubozukhayrat  (14.01.17 17:33:36 ~ 17:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.