[]

Tableti ne için kullanıyorsunuz?

Selamlar,

Şirket bilgisayarı olarak MacbookPro kullanıyorum. GarageBand'e heves ettim. Teknoloji delisi biri değilim. Telefon iPhone 4s, kişisel bilgisayar 7 senelik Dell. Telefonu, ilginç gelecek ama, rahat bir şekilde ebook için kullanabiliyorum. Çok rahat oluyor yollarda vs.
Akşamları vakit geçirmek adına garageband vs. takılmak için iPad alınır mı sizce? Alınırsa hangisi alınır? Facebook, twitter, Instagram vs. kullanmıyorum. Siz tablette ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Bir şey söyleyin mantıklı gelsin.

 
Subway surf, temple run, candy crush gibi oyunlar oynuyordum. Bir de YouTube falan.


  • dissendium  (14.01.17 14:01:22) 
youtubeda bir şey izlerken, dizi izlerken, film izlerken.


  • powerpufgirl  (14.01.17 14:04:32) 
ben tinder kullaniyorum tabletden insanlar daha buyuk gozukuyor


  • tiarwain  (14.01.17 14:05:23) 
hiç sosyal medya amaçlı kullanmıyorum. daha çok ders, yabancı dil çalışmak, pdf okumak vs. okuldayken sunumlarımı hep tabletten hazırladım mesela akşamları eve gidince uğraşmazdım.


  • rayde  (14.01.17 14:07:22) 
Mobil olarak iş yapmak, excel, word kullanmak ve rahatlık amaçlı asus transformer windows tablet aldım.

Önceden ek olarak kindle fire tabletimi müzik dinlemek ve evde film seyretmek için kullanıyorum, amazon prime gömülü içine, harika derece kolay oluyor.

Her iki tabkette de kitap okuyorum, amazon kindle fire ı daha çok kullanıyorum ama, direk kindle storedan aldığım kitaplar var, erişimi daha kolay okuyor. Kendi pdflerimi genelde asustan okuyorum.

Tablete hiç oyun yüklemedim diyebilirim. Bilmiyorum oyun performanslarını.
  • kurnaz  (14.01.17 14:09:28) 
2010 mayis ayinda ilk ipadi aldim ve o gunden beri sadece ipad kullaniyorum.evde olan butun bilgisayarlari verip ettim bir tane back up amacli var onun disinda tum islerimi ipadle hallediyorum.bu cevabi yazmakta buna dahil.


  • duptıs  (14.01.17 15:16:04) 
büyük ekranın mobil hali olduğu için çok güzel pdf dergi okunuyor ve bir şeyler izleniyor. yatakta olsun, şezlonga olsun, gayet hoş. tablet vestel'in thy milleriyle verilmiş versiyonu.


  • rain when i die  (14.01.17 15:19:46) 
derslerde not almak için, gece yatarken film izlemek için, webde dolaşmak için. ipad pro var bende, ağır iş olmadıkça pc'nin yapabildiği şeylerin bir kısımını yapabiliyor.


  • passion rules the game  (14.01.17 15:59:37) 
valla ben anneme aldım, gözleri artık zor gördüğü için yakını, telefonu da büyük ekran aldım, ama tabletini daha çok seviyor. facebook'ta geziniyor, nette geziniyor -genelde alışveriş siteleri ve emlak siteleri favorileri :D - bol bol candy crushdır, soda sagadır, jelly sagadır onları oynuyor. arada facebook messengerı kullanmaya çalışıyor zor kullanıyor XD youtube'dan bol bol türk san'at musikisi dinliyor canım yaa XD bir de kanun çaldığı için bazen notalara bakmak için kullanıyor. zaten tableti de o yüzden en büyük ekranlı olandan almıştım. ha bir de foto çekip duruyor ama tabletin kamerası çok kötü, kaç kere dedim telefonu kullan diye, "tablette daha iyi görüyorum" deyip duruyor (-_-) bazen ben de kullanıyorum, tatillerde felan, genelde dizi seyretmek için kullanıyorum. arkadaşlarım genelde ebook okumak için, derste not tutmak için -bu özellikle çok iyi oluyor, slaytların üzerinde falan. ama ben eski kafalı olduğum için çıktı alıyorum ne yazık ki- bazen çizim yapmak için kullanıyorlar.


  • pasp  (14.01.17 16:38:23) 
ben de bi süre tek bir valizle vakit geçireceğim için taşınabilirlik açısından laptopumu satıp windows tablet aldım. 4gb ram olanlardan. küçük klavye-mouse set ile bu ara laptop olarak kullanıyorum. oyun zaten oynamıyordum, internet, dizi, araştırma vs. için işimi görüyor 12.2'' ekranlı windows tablet.


  • icim urperiyor  (14.01.17 17:38:55) 
ben e-kitap okumak ve dizi izlemek için kullanıyorum. kitap okuma konusunda telefonundan memnunsan bence tablet alman çok gereksiz.


  • fragile lady  (14.01.17 17:41:35 ~ 17:42:08) 
iphone un 3.5 inç olduğu zamanlar internet ve film, dizi izlemek için almıştım. sonra bölüme geçince okulda da kullanmaya başladım. ödevleri, araştırmaları aralarda veya eve dönerken yapıyordum biraz. bir ara deli gibi çizgi roman okuyordum. şu an en çok internet, youtube ve dışarıdayken offline müzik dinlemek için kullanıyorum.


  • ontheroad  (14.01.17 18:19:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.