[]

sorum erkeklere: en severek giydiğiniz şey?

sb.
markasını ve neden çok sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim.

örnek :
"north face'ten mont almıştım kaz tüyü olanlardan. inanılmaz sıcak tutuyor, üstelik de yağmur geçirmiyor"
gibi.
hatta internetten fotoğrafını da bulup atsanız ne süper olurdu :) ama üşenirim derseniz canınız sağolsun.

ayakkabı, mont, kazak, pantolon, tişört vs her türlü giyim eşyası olur.

teşekkürler şimdiden!

 
isr, Aksaray Ender den mont almıştım 130 liraya. İnanılmaz kaliteli ve sıcak tutuyor. aynısının üzerine lacoste logosu koysan 800 en satarsın.


  • mayeskuel  (14.01.17 12:47:38) 
Bende şapkalı, fermuarlı bordo GAP var. 3 senedir acayip severek giyiyorum. Rengi attı. Gevşedi. Sündü. Ama giyiyorum.

www.gap.com

Şunun bordosu. Bi ara da bunu alıp 3 sene giyeceğim.
  • nickini vermek istemeyen uye  (14.01.17 12:55:50) 
yıllar önce pazardan beş TL'ye siyah renkli, run dmc baskılı çakma adidas tişört aldım. böyle kalınca, likralı bir kumaşı var. giydiğim hiçbir tişört üzerime onun gibi oturmadı, onun kadar yakışmadı.

bir sürü adidas mağazasına götürdüm aynısından ya da kesimi, kumaşı filan bunun gibi olan şeyler var mı diye, bulamadım.

yüzlerce kez yıkanmasına rağmen soldu moldu ama ölmedi. hala evde duruyor, yatarken giymelik tişört yaptım.
  • filteria  (14.01.17 13:04:59 ~ 13:06:06) 
Zamanında H&M'den 3-4 çift kışlık çorap almıştım. Her kış değişmeyen favorim olmuşlar. Hala aynı kumaş formundalar ve gram renk atması yaşatmadılar. Bot içinde bile terletmiyorlar.


  • ziv zulander  (14.01.17 13:11:07) 
Training ayakkabısı aldım. Markadı adidas. Çok rahat çok memnunum zevkle giyiyorum.


  • cahs  (14.01.17 13:15:37) 
Gömleklerim canım benim canım benim diye severim oduncu gömleklerimi, 3 senelik jack&jones'um aralarında bi tane.

6 sene önce debenhams'tan aldığım, üzerindeki hulk figürü çok iyi dizayn edilmiş hulk tişörtümü de çok severim. artık ölüm döşeğinde ama giyemesem de kıyamıyorum.

en favorim ise 4 sene önce loft'tan aldığım "dean" montum. Dean winchester'ın giydiği tarz bi mont; normalde taşıyamam mont üzerimde ama bu cuk oturuyor seviyorum baya. Göz rengimi de ortaya çıkarıyor, heheh.
  • baba jo  (14.01.17 14:01:25) 
prezervatif


  • tiarwain  (14.01.17 14:01:50) 
çok var. o sebeple giymekten fiyat performans ürünü olduğu için keyif aldığım bazı giyecekleri yazayım.
evde giydiğim ve zamanında carrefour'un kenarda köşede kalmış giysi satan kısmından aldığım kappa eşofman takımı.
almanya'dan sıradan bir alışveriş merkezinde 6,99 euro'ya aldığım polar. ki inanılmaz rahat bir kumaşı var 2 tane almış birini hediye etmiştim. hala keyifle giyiyorum.
columbia kaymaz taban özellikli bot. yurt dışından 90 TL'ye denk gelen bir fiyata almıştım. kayarak düşmekten korktuğum günlerde güvenle giyerken daha bir mutlu oluyorum.
londra'dan uygun fiyata aldığım bir berghaus pantolon. markayı bu pantolonla tanıdım. böylesine kaliteli bir marka olduğunu bilmiyordum. üstümde hoş durduğu için almıştım o anda.
liste böyle uzar gider. benim için bunlar genelde hep f/p ürünleri ondan severek giyiyorum sanırım.
  • o ben degilim  (14.01.17 14:17:05) 
lacivert barbour mont (www.lidyana.com)
gri zara kot pantolon (www.binkelam.com )

çok yakıştığını düşünüyorum.
  • papillon7  (14.01.17 14:20:25) 
marka adı veremeyeceğim ama arkadaşıma sordum: "külotlarım çünkü çıplaklığımı ilk o örtüyor. bir de çoraplarımı giymeyi çok seviyorum" dedi. karşımda ve bir acayip bakıyorum şu an ona aefgasdj.


  • havana  (14.01.17 15:04:08) 
deri ceket siyah,

derim marka, kahramanlar izmir dei atölyeleri üretimi. bildiğin 90'lı yıllar rocker kıyafeti. havalar oralama derecede ise zevkle giyiyorum.
  • rain when i die  (14.01.17 15:21:32) 
kanmucuk +1


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (14.01.17 15:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.